1) Karan Johar közelgő filmje az Ek Main Aur Ekk Tu promoja november 30-val veszi kezdetét, aminek fontos állomása lesz a The Dirty Picture (dec. 2.) alatt, előtt, vele együtt bemutatott trailer. Erről ő maga írt, a twitteren keresztül. Jóllehet már a vlog, amit csináltak, eddig két részes, az is ennek a része volt, de abból sokat nem lehetett megtudni a filmről. Amiben, mint azt már írtuk, a vezető szerepeket Imran Khan és Bebo alias Kareena Kapoor játssza majd, míg a bemutatójára 2012. február 10-én fog sor kerülni. 

2) Shahid Kapoor és Priyanka Chopra együtt szerepel abban a filmben, aminek perpill nincs címe. Vagy van, csak túl sok éppen. Persze ez nem meglepő, hiszen elég korai szakaszában tartanak még a filmelőkészületek, forgatásról vagy forgatókönyvről szó sincs egyáltalán. Ami oké nem jelenti azt, hogy ne lenne akár, de most a cím körül van a nagy felhajtás. Egy saga az egész. Kunal Kohli pl azt nyilatkozta legutóbb, hogy még nem véglegesítettek semmit, pedig hónapokkal ezelőtt már jó néhány címmel boronálták össze a filmet. Volt itt Janam Janam Ka Saath Hamara Tumhara, majd ennek jött a rövidebb verziója Janam Janam Ka Saath. Végül a Muqtasar tűnt a befutónak, ami egy urdu szó, és a jelentése rövid, tömör, ez azonban meg nem passzol egy romantikus filmhez sokak szerint. Vagy. Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy különböző neveket dobnak be a köztudatba, s amelyik nagyobb buzzt ér el, arra esik majd film döntéshozóinak választása? 

3) Emraan Hashmi állítja, semmi sem igaz abból, azokból a pletykákból, miszerint kiszivárgott egy dal a Jannat folytatásából. Még akkor se, ha az Judai névvel ez a mai napig meghallgatható, sőt még nem is szól annyira rosszul. De talán igaza van, ez is fake, mint korábban a Don2 esetében a Rehmat volt, aminek azóta sincs helye a soundtracken. A filmről már külön beszámoltunk, hogy elkezdték a forgatást, s hogy milyen változásokon megy át az első részhez képest.

4) Az érkező Ladies vs Ricky Bahl egyik sztárja, Anushka Sharma már nagyon várja következő filmjét, amiben a romantikus oldala mellett és után egy komikusabb szerepben próbálhatja ki magát. A címe Matru ki Bijli Ka Mann Dola lesz, egy Vishal Bharadway film, amit várhatóan jövő évben már be is mutathatnak. Sztoriról egyelőre nincs info, valami olyasmi lehet, mint amit eddig már megszokhattunk a rendező úrtól, dark comedy tippre. Anushka filmbeli partnere Ajay Devgan kihátrálása után Imran Khan lesz, aki először dolgozik együtt Vishallal és Anushkaval is.