Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A harmadik

Nagy szavak helyett legyen elég annyi, hogy ezt is megéltük. És még ugyanennyit, ugyanennyi jó is lenne, ha lehet.

Kvázi a blog a 3 éves lett, lámlám. Már sokkal több mindent tud, mint korábban egy-két éves fejjel, de kevesebbet is, mint amit a jövő hoz és tartogat a számára. De akkor is itt van, a fene vigye el. És szeressük. Miközben azért csomó más elvonná a figyelmemet róla, de már csak azért se engedem ezt, engedhetem a háttérbe szorítani.

 Kedved meg legyen! 

Jelentem van. Azzal nincs baj, - ennyi nap után se -, a helyes és gyorsírással már sokkal inkább. Meg az időmilliomosok tehetnek egy szívességet, adjanak perceket, órákat, többet, ha úgy esik, a sajátjukból ide, hogy olykor alaposabban átnyálazhassam azt a csilliónyi bw alapú kontent áradatot, ami elárasztja az internet búzamezőit.

De tudjátok mit, jó újrázni, ünnepelni Megint. Akkor is, ha a szavak most nehezen kerülnek egymás mellé. Abba meg tök fura belegondolni, hogy komolyan mennyi minden történt a legutóbbi szülinap óta, vele, velem, és hogy sokszor milyen hatással van az emberre, amikor csak megsasol egy hírt, beleteszi a fülét egy dalba. Nagy jóság na.

Ésmivanmég?

A tiszteletkörök, na persze.

Mert köszönet főként bwnak, az egész indiai filmgyártásnak, akik nélkül, most mi sem lennék (drámaevör). awesome.

Köszönet az olvasóknak is. Külön köszönet azoknak, akik hozzászólnak. Meg azoknak is, akik akármikor, akármiért, de picit is foglalkoznak a bloggal, követik, lájkolják, megosztják és nem hagyák magára egyedül, szemezgetnek rajta, felette, köszi tényleg.

Aztán ennyi. Kiégtem. Holnap is nap. Bw nem áll meg. Hát mi se pihenünk sokat. Pláne, hogy hamarosan már kettőzött erővel indulunk neki a bwilágnak. De erről akkor, amikor annak ideje lesz. Most ennek van. Legyen. 

0 Tovább

Nem bab. Hanem BOB.

Bárki kérdezi, hogy mit csinált idén bw, hát nem babbal gurigázott. Csak szórta és szórta a jobbnál szebb dalokat, filmeket, meg filmeket és dalokat. Tényleg na, kritikus is legyen a talpán, aki azt merészeli állítani ezek láttán, hogy az indiai filmművészet bw térfelén csak jojoztak éjjel-nappal, és maszalákát forgattak megállás nélkül, mikor éppen nem volt más.

Mert volt, és ennek meg is lett a böjtje, a hatása, mindenki olyan lépést tett a sakktáblán, amire korábban nemigen volt példa. Aamir Khan Dhoomba igazolt, Salman filmet se mert forgatni, Sharukh shettystyleba ment le, míg Ranbir sokkolt, hogy tessék-lássék felnőtt és a Kapooroké a jövő. 

Viszont mielőtt éjfélt üt az óra és nagyon beleásnánk magukat a szaftos részletgombolyakokba, esetleg nyitnánk a pezsgős üveget ideje korán, amivel leöblítenénk a pár napos szaloncukor savas maradványait a gyomrunkban, azért menjen csak BOB-ra a játék. Legyen mondjuk ez a két nap, az utolsó kettő az évből, és szóljon arról, hogy bw megcsinálta, tudott olyat, amivel, amiért most megéri, megérdemli foglalkozni, hogy idáig jutott idén, 2013-ban, szorosan 2012 után, de még egy paraszthajszálnyival 2014 előtt.

Mit is mondhatnánk előjáróban dióhéjban? Nos igen, hozta a formáját, jó szokását, idegesítő sallangjait, modorosságát, meglepetéseit, mindazt, ami nélkül bw nem bw. Ez áll jól neki, ezért szeretjük, akár még rossz időkben is vele vagyunk #fingerscrossed. De a most következő listaáradat, ami a blogra zúdul majd, meg rám, meg rátok, nem a rosszról emlékezik meg, hogyan is. Emeljük ki azokat, a legjobbakat, akik rászolgáltak, vitték valamire, és NEM elsősorban crore alapon, mert csak az a fontos (amúgy mahára de).   

A BOB (Best of Bollywood) pont azért királyság, mert itt mindenki, és mindenki előtt nyitva áll az ajtó, lehet jönni, megmutatni mi van. Ami nincs, az senkit nem hat meg.

Ilyenkor még a kedvencek is háttérbe szorulnak, az elfogulatlanság veszi kezdetét, és a minőségből is csak a minőség számít, persze erősen szubjektíven és személyre szabottan. Aki meg él vele, és érdekli, hogy mégis milyen volt ez az év bwban, zenei, item number, film, poszter, színész meg minden - szempontból, na az ne gyakran bóbiskoljon el innen, mert amikor éppen kontent lesz, attól el lehet csábulni majd és akkor még szépen fogalmaztam.

Szóval iszkoljatok. Még 2 nap. És 8 fejezet. Ennyi csak. Holnap kezdünk. 

0 Tovább

Más baján

Az előttünk álló, megrendezésre és porondra kerülő hét során a blog ismételten azt nem a kis feladatot vállalja magára, hogy a lantot felvéve közvetíti szét-keresztül-kasul mindazt a remélhetőleg óriási kontentáradatot, ami B-Város műhelyének szalagjáról gurul-kerül ki, mindig, minden körülmények között, a nap összes másodpercében. Legyen is az egy ártatlan médiasajtó event, vagy music launch, esetleg trailer, dalbetét bemutató, vagy akármi, ami csak egy hangyafasznyit is bwhoz köthető. Ez jöhet, ezek jöjjenek is, gondolom senkinek nincs is kifogása ellene.

És bár a legújabb hírek szerint a D3 főfő-előzetes csak jövő héten érkezik, október utolsó napjára, de szerencsére bw nem hagy cserben minket azért e héten se. Hiszen a Chennai Express is pont a minap debütált tévében, a Zee csatornán, ami jó hír, meg egyben fura, hogy oda, erre a platforma érkezett ki előbb a mozi után, de India már csak India.

Viszont + és, ha ez nem elégíti ki teljesen az igényeinket, és egyszerűen nem tudunk betelni vele (aka. már csak nyelvmegnemértés szempontjából nézve), akkor a dévédé formájában napvilágot látott Shuddh Desi Romance helyette megoldja a problémánkat, mielőtt végleg bw film nélkül maradnánk magányosan most. Megyünk is utána hamar, mert a zenék, a dalbetétek, a páratlan jodi, a készítők korábbi munkáit látva elég jó mozizásra van kilátás, a lécet tehát felraktuk oda, nem magasra, de felfel. Lássuk csak.

Azonban előtte még kiposztolunk pár érdekességet a nagybwilágból, igazából semmi konkrétat, olyat, amiért hatefő lovefővé változna egycsapásra hirtelen, de hát valahol el kell kezdeni, ilyen ez a szakma.  

Iszkoljatok, tapadjatok, hogy ki ne maradjatok. Semmiből. 

0 Tovább

8-1

Ha a címben található, egyben a számunkra oly nehéz futballidőket idéző matematikai műveletet elvégezzük, akkor - eredményként - pontosan azt kapjuk meg, amennyi nap elénk néz bwügyileg, és amennyit a legmerészebb céljaink szerint is el fogunk tölteni itt, békességben meg haragban meg békességben, abban. Kacsint.

Aki, azonban mégse így tesz, annak legyen ez a Baja. Az ki is marad ebből, mint az eu többi országa a rezsicsökkentésből. Itt az idő tehát követni.

Le is festem hogy néz ki ez: Bw a piros suzuki, mi meg a fehér wolksvagenek. Mi, akik ott vannak mögötte és minden mozdulatára ugranak, ha úgy van. Gurulunk rá, kötögetünk, ha már unjuk a banánt, kamerázunk, meg mozizunk az ágyban a kocsiban.

Fonákos öngolókat viszont nem szeretnénk bekapni, és az is lehet, hogy nem leszünk Vundersőnök és Zuperszexik, a multifunkció stratégia Ából se vesszük ki a részünket masszamódra, viszont legalább nem nyomtatjuk ki az internetet valami posztba, mintha tudnánk, és értenénk hozzá.

Inkább sütizzünk!!!! Legyen is ez a hét mottója. És mondjuk azt, vagy ígérjük, hogy ezen a héten sem kell majd izgalomért a szomszédban kopogtatni. Pl. Bhaag Milkha Bhaag dévédé (3 órás) előttünk vár csak arra, hogy jól megnézzük magunknak, valamint a legújabb blockbuster: a Grand Masti 2 is betette lábát az e-polcok soraira. Ez utóbbiról jut eszembe, hogy egy rúpiát nem adtam volna érte, hogy majd ilyen sikert fut be hazájában, de tényleg. Ebből is látszik, van még mi tanulni, és még mindig nem vagyunk indiaiak, hogy megértsük őket, azon vajon mit szerettek annyira. Igazából érdekel (hogy miért), miközben nem is (hogy milyen). Challenge accepted.

Savazzatok ide.

   

0 Tovább

BMB Main Tu CE

A hirtelen hír-telenbe átcsapó bw mindennapokba komolyan jobban el lehet fáradni, mintha valami bankrablót kéne üldözni, de komótosan. A mai napot is csak az tudja megmenteni, hogy a Bhaag Milkha Bhaag dévédé kiadásra került (44!4négy444!!), már az e-polcokon adja, kínálja fel magát, valamint, hogy napok óta szállingoznak a jó minőségű és teljes kiszerelésű Chennai Express dalbetétek a netre. Amiknek azért is örülünk a kelleténél jobban, mert tudjuk jól, hogy ez hova vezet majd, mi lesz ennek a vége úgy 1 hónapon belül. Még akkor is, ha láttuk, megvolt, de azért természetesen újranéznénk. Innen is érkezik a Kashmir Main Tu Kanyakumari a legmaibb legújabb egész dalbetétje, amit mindenki nézhet, de persze csak saját felelősségre, hajrá, holnap úgyis csütörtök.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.12.
2013.10.21.
2013.10.14.
2013.10.09.

Utolsó kommentek