Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felhúzás

Lehet K. Mátét nem láthatjuk már a továbbiakban képviselőként akciózni, amivel teszem hozzá jelentősen, hangsúlyozom jelentősen szegényebb lesz a tiszelt ház, de szerencsére ez most nem lesz hatással a blogra. Ennek ugyanis nincs párja, nem is kell 'arra' figyelnie, mert itt minden tisztára előtérbe van, és csak egy dologra fókuszálunk, csak egyre, mégpedig bwra. Hogy mit tesz-vesz majd az előttünk álló 1 hétben.

Akkor, amikor bár októberi tavasz köszönthet be a változó és változékony (= NŐK) időjárásunkba, viszont a balatoni vitorlázásból mégsem kérünk, valahogy leáldozóban van a riszpektje, amit nem kockáztathatunk meg, mikor ilyen jól megy a szekér a blogon. Amit Deepika Padukone is megirigyelhetne egyébként. A különbség nyilván csak annyi van közöttünk, egy ilyen picurka, de mégse elhanyagolható fajta, hogy ő azért degeszre keresi magát, én meg nem.

Várjuk tehát ezen a héten is a minőségi és kevésbé olyan kontentot a bwilágból, meg a dévédéket (pl múlt héten nagyon jó volt, hogy random beesett a Zanjeer e-korong) meg az ihlet-idő-energia szentháromságát, ami bermuda háromszögként csak nagyon ritkán ereszt el, és találok ki belőle, jutok el messze onnan, amikor az van, hogy minden egyszerűbb sokkal. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, tudom meredek lesz, de egy olyan dress-code nélküli pl. kaposvári főiskolához, ahol mindenki papucsban flangál, dobálja a mély dekoltázsokat, és nem borotválkozik sehol soha. Az ott lenne egy az egyben a kánaán.   

U.i.: Zabbantsatok csilliónyi magyarpecsenyét, tankoljatok irtó sokat, ja és seringeljétek, mint a magyarok #nemadjukhernádit, de közbe azért azt se felejtsétek el, hogy bw mindennek a közepe még mindig, minden út oda is vezet, nem pedig Rómába, az a kamurésze a történetnek.  

0 Tovább

Itthon vagy

Amikor a hét első napja a hónap utolsó napja is egyben. Van ilyen. De igazából whatever, mert annyit most is garantálhatok, hogyha bw felüti a fejét mi ott leszünk mindig, mint a libák. Akikkel tüntetni szoktak. Normafák pedig nem leszünk, nem változunk meg a következő hónapra se, csak többet fog esni eső, és kevesebbet sütni a nap. Bár ebből sokat aligha fog megérezni a blog. De nem is ez a lényeg.

Hanem a kontent, meg bw, hogy vajon mit tartogat erre a hétre? Dvd megjelenésekkel szerencsére már most megvagyunk áldva, van itt Lootera, Shorts, The Good Road, plusz trailerekkel is gazdag napoknak nézünk elébe, hisz a Bullet Raja, meg az R... Rajkumar is úgy köszönt el a múlt héttől, hogy majd most megmutatják milyenek, de ilyenek lesznek.

Posztdugóra bár most se kell számítani, viszont a betegséget a kezdeti nagy nehézségek után könnyebben tudtuk le, mint a rezsiharcot. Ez pedig jóval meg is könnyíti már az életet, el is felejtettem milyen ez, amikor puffinlekvárt megszégyenítő erőtől és mindent elsöprő akarattól csattanok ki. Meg pláne amikor nem ver ki a víz, úgy, mintha a bajai választási csalásról kérdeznének 8953120. alkalommal, vagy ha rajtam kérnének számon 25 évet. Ez így jobb érzés.  

Remélem, akkor te is itt vagy. Itt is leszel. Itt is maradsz. De itt. Nem pedig ott. Hanem itt. Lássuk.

0 Tovább

Hangolás

Ha most vlog lennénk, akkor simán el(poszt)mutyiznánk ezt a hetet. De még jó meg szerencse, hogy nem, és elsősorban írni kell ide. Így pedig torokfájás már nem jön át majd, annyira, úgy ahogy az új himnusz. Se. 

Jóllehet, azért a fejemben található kontentépítéssel kapcsolatos kérdőjelekből a pápa esetleges magyarországi látogatásának időpontjánál is több van per pillanat, viszont nincs kivel betaxizni magunkat, se a boxba, se Bajára, tehát ütni kell Szél Bernadettet a billentyűzetet, ahogy esik vagy éppen iPhone ötcésen csúszik.

Verdikt. Tesztralisoktól mentes, semmilyen forradalmakban gazdag hetet ánblok mindenkinek, de főként azoknak, akikben bw szívcsakrája konstans kitapintható.       

0 Tovább

In medias res

És tényleg csobbanjunk bele a közepébe, ha már ez így alakult random. Jóllehet bw se erőlteti meg magát mostanság külünösöbben. Kicsit uborkaszezon ez, de az övék. Vagy inkább vihar előtti csendnek is megteszi, amikor már mindenki (n)agyban készül, a színfalak mögött dörzsöli a tenyerét, hogy az utolsó három hónapra hozza el azt, amitől majd elfelejtjük azt is, amit nem is tudunk.

A fura ebben az, hogy még elképzelhetőnek is simán elképzelhető, elég csak rázoomolni azokra, amik még bw előtt állnak meg előttünk. Hiszen eszméletlen nem is sok, hanem jónak ígérkező filmkontent támadás várható majd, amire nem lehet felkészülni. Mint ahogy arra se lehetett, hogy a múlt heti NAGYHÍR után, miszerint Deepika szerepelni fog a legújabb Halálos Iramban részben, most ott tartunk, hogy nem, de egyáltalán nem.

Ez egyrészt szomorú, mert azért biztos nem lógott volna ki, másrészt meg vicces, mert nem ért rá. Legalábbis ezt mondták, hogy ezért nem vállalta. Akkor bwban az idő nem létező fogalom most. Persze örülünk is, hogy azzal foglalkozik, amiért igazán szeretjük, azt csinálja, amit szeret csinálni, van diesel és csapata meg autopornozzanak tovább, ha ennyire adják-kapják a témát.

Mi meg nézzünk előre, na azért ne ennyire. Csak erre a hétre, és várjuk, hogy bw mikor rázza meg magát (megint) úgy igen nagyon. És ad nekünk olyan tartalmat, hogy attól se hidegek se langyosak nem leszünk tovább.

Ehhez izgalmas trailer már van, aztán ilyen promónk, olyan hírünk is, de a tamil zenecsászár Anirudh egy Vanakkam Chennai dalbetéttel is jelentkezik majd, ez ez biztos. Kezdetnek nem kell ennél több, felvillanyozásnak felvillonyozós-felvágós.

És éljenek a későnkelők! Start in progress. 

0 Tovább

Nem egy. Nem három. Kettő.

Az imént szóval, most pedig különösképpen külön képpel örökítjük meg ezt a soha vissza nem térő eventet, hiszen mégis csak egyszer lesz az ember bwlogja kétéves, többször már nem. Örömkönnyekkel teli örömködéseket no. Aztán csak óvatosan a hindi film nézegetéssel, ne hogy rászokjunk még a végén, mint a trafik fosztogatásokra. A bwlogot pedig most ezennel be lehet zárni, mert nem lesz itt már csomó más csoda. Jön az ünneplés, aminek indokolt is a helye és az ideje a mára való tekintettel. Börszdéj déj bhenchod!!négy!!4!!! 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.12.
2013.10.21.
2013.10.14.
2013.10.09.

Utolsó kommentek