Ha a címben található, egyben a számunkra oly nehéz futballidőket idéző matematikai műveletet elvégezzük, akkor - eredményként - pontosan azt kapjuk meg, amennyi nap elénk néz bwügyileg, és amennyit a legmerészebb céljaink szerint is el fogunk tölteni itt, békességben meg haragban meg békességben, abban. Kacsint.

Aki, azonban mégse így tesz, annak legyen ez a Baja. Az ki is marad ebből, mint az eu többi országa a rezsicsökkentésből. Itt az idő tehát követni.

Le is festem hogy néz ki ez: Bw a piros suzuki, mi meg a fehér wolksvagenek. Mi, akik ott vannak mögötte és minden mozdulatára ugranak, ha úgy van. Gurulunk rá, kötögetünk, ha már unjuk a banánt, kamerázunk, meg mozizunk az ágyban a kocsiban.

Fonákos öngolókat viszont nem szeretnénk bekapni, és az is lehet, hogy nem leszünk Vundersőnök és Zuperszexik, a multifunkció stratégia Ából se vesszük ki a részünket masszamódra, viszont legalább nem nyomtatjuk ki az internetet valami posztba, mintha tudnánk, és értenénk hozzá.

Inkább sütizzünk!!!! Legyen is ez a hét mottója. És mondjuk azt, vagy ígérjük, hogy ezen a héten sem kell majd izgalomért a szomszédban kopogtatni. Pl. Bhaag Milkha Bhaag dévédé (3 órás) előttünk vár csak arra, hogy jól megnézzük magunknak, valamint a legújabb blockbuster: a Grand Masti 2 is betette lábát az e-polcok soraira. Ez utóbbiról jut eszembe, hogy egy rúpiát nem adtam volna érte, hogy majd ilyen sikert fut be hazájában, de tényleg. Ebből is látszik, van még mi tanulni, és még mindig nem vagyunk indiaiak, hogy megértsük őket, azon vajon mit szerettek annyira. Igazából érdekel (hogy miért), miközben nem is (hogy milyen). Challenge accepted.

Savazzatok ide.