Az előttünk álló, megrendezésre és porondra kerülő hét során a blog ismételten azt nem a kis feladatot vállalja magára, hogy a lantot felvéve közvetíti szét-keresztül-kasul mindazt a remélhetőleg óriási kontentáradatot, ami B-Város műhelyének szalagjáról gurul-kerül ki, mindig, minden körülmények között, a nap összes másodpercében. Legyen is az egy ártatlan médiasajtó event, vagy music launch, esetleg trailer, dalbetét bemutató, vagy akármi, ami csak egy hangyafasznyit is bwhoz köthető. Ez jöhet, ezek jöjjenek is, gondolom senkinek nincs is kifogása ellene.

És bár a legújabb hírek szerint a D3 főfő-előzetes csak jövő héten érkezik, október utolsó napjára, de szerencsére bw nem hagy cserben minket azért e héten se. Hiszen a Chennai Express is pont a minap debütált tévében, a Zee csatornán, ami jó hír, meg egyben fura, hogy oda, erre a platforma érkezett ki előbb a mozi után, de India már csak India.

Viszont + és, ha ez nem elégíti ki teljesen az igényeinket, és egyszerűen nem tudunk betelni vele (aka. már csak nyelvmegnemértés szempontjából nézve), akkor a dévédé formájában napvilágot látott Shuddh Desi Romance helyette megoldja a problémánkat, mielőtt végleg bw film nélkül maradnánk magányosan most. Megyünk is utána hamar, mert a zenék, a dalbetétek, a páratlan jodi, a készítők korábbi munkáit látva elég jó mozizásra van kilátás, a lécet tehát felraktuk oda, nem magasra, de felfel. Lássuk csak.

Azonban előtte még kiposztolunk pár érdekességet a nagybwilágból, igazából semmi konkrétat, olyat, amiért hatefő lovefővé változna egycsapásra hirtelen, de hát valahol el kell kezdeni, ilyen ez a szakma.  

Iszkoljatok, tapadjatok, hogy ki ne maradjatok. Semmiből.