Don már nem csak mondja és mondja, hanem mutatja is, hogy ilyen de még milyen lesz a folytatás, a Don második része, amit annyira várunk, mint a karácsonyt (premier: dec.23). Jött új trailer, az előzőnél sokkal hosszabban és infogazdagabb formában. Ki is derül már ez meg az, néhány dolog tisztább lett , börtön satöbbi, néhány meg egyszerűen még érdekesebb. Filmfelkeltő sztáff a javából na, ráhangol teljesen. Nekem különösen a dialogok azok (angolul), amik nagyon ülnek, és már itt látszik, hogy Don a mester, a király, aki visszatér, nem is akárhogy. Amit csak remélni tudok, hogy az eksön nem merül ki ennyiben majd, mert ebben az évben eddig hiányérzetem van ilyen szempontból, bwügyileg, sajnos.

Aztán Srk az Srk, ez az ő szerepe, nem másé, de mondok rosszat, kevésbé jót. Az egyik helyszín Németország nekem nem szimpi. Elsőre nem tűnik olyan baba választásnak, persze belegondolva elég régen volt már háttérkép a filmsztorikban, nincs hozzá szokva már a szemem ehhez. Ugye mindig csak Amerika indul, pedig van csomó száz másik hely, szebb, jobb, amit szerencsére bw nem felejt el, és (el)hozza magával még a xxi. században is. A rendezőbe egyébként nagyon bízom, eddigi munkái, szerepei miatt elsősorban. Nagy tehetségnek tartom, kultfigurának, aki sok mindenhez ért (énekel.rendez.színész), azt hiszem a jelen bw egyik legnagyobb multikulticsillaga. Most éppen a Don 2 marketingeléssel bizonyítja ezt, nem csak a donsaysra gondolok, hanem a comicra (képregény) is, ami megelőzve a filmet decemberbe érkezik majd a boltokba. Ami úgy néz ki több lesz mint a don says, vagy a don egy történetileg, de kevesebb mint a kettő. Árulkodik meg nem is.

u.i.: Erről és sok másról lehet még körbeszimatolni a film tumbli oldalán, ami elég gyakran seringeli kontentet, ügyeset-okosat és jót egyben. De most csekk a trailerre és Call me Don!