Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Farhan-live:Pichhle Saat Dino Mein

A tegnapi szokásunhoz híven, meg azt folytatva, ma is jövünk egy átdolgozott filmzenével, amit az indiai MTV Unplugged harmadik szezonjának köszönhetünk. És Farhan Akhtarnak, aki színész, rendező, producer létére még énekelni is tud.

Nyilván senki ne számítson itt arijitsingheskedésre, hogy olyan szintre, magaslatokba szökünk hirtelen vele, őt hallgatva, de teljesen rendben van. Pl. Priyanka Chopranál máris körökkel élvezetesebb performanszt csikar ki magából, a mi legnagyobb megelégedésünkre.

Aki pedig nem ismeri az említett filmzenét, a Pichhle Saat Dino Mein-t, az most úgy tegyen mintha igen. Komolyan? Mikor valamiféle mérföldkőnek számít, ez is, ahogy a film, a Rock On, a Dil Chachta Hai után szabadon. 1:46-nál meg ki nem énekelt? Az a kikacsintás és mosoly meg utána megfizethetetlen. 

NÁNÁNÁNÁNÁ

0 Tovább

Farhan Akhtar + a sexy beast = Filmfare

Kezdjük ott, hogy a decemberi Filmfare címlapférfija Farhan Akhtar lett, ami nem is nagy baj. Vagy ez a legkisebb baj. Jóllehet nagyon nem világos, hogy is került oda, miért, de hát whatever, ilyen ez magazin szakma. Sokkal érthetetlenebb ennél az a lead, taline, amivel eladnák, hogy 'Farhan Akhtar's dramatic transformation into a sexy beast'. Magyarul egy szexi szörnyeteget csinálnak belőle. Ezzel kapcsolatban négy kérdésem van csupán:

  • Sexy beast?
  • Farhan?
  • Beast?
  • SERIOUSLY? 

És úgy ennyi. 

0 Tovább

The Making of "THE LEGEND"

Farhan Akhtarnál jobb Milkha Singhet, vagy milkhasinghesebbet elképzelni is nehéz.

Már a korábbi képeken is úgy néztek, mint két tojás, de ahogy az a következő howtomakeitből kiderül bizony a szakállon, öltözéken, viselkedésen túl Farhannak azért mást is kellett tenni, hogy a hasonlóság már-már ennyire zavarbaejtő legyen. De hogy mit? Meg kellett tanulnia repülnie. 

Hát ezt nézve, nem lettem volna a helyébe. És azért néha tényleg durva mit meg nem tesznek néha a színészek egy-egy szerep kedvéért. Kemény dió.      

0 Tovább

Bhaag Milkha Bhaag teaser trailer

Ez a nap is úgy indult, mint a többi. De, aztán jött a MBM előtrailer. És képszakadás. 

Amúgy meg mi a pék ez? 8 egész hónapra vagyunk a bemutató időpontjától, még egyszer mondom, hogy megértsd: 8. Erre jön és kiteszik ezt, miért *széttártkarok* Nem lehet addig kivárni. Egyszerűen nem lehet. Értem, hogy Talaash premier, és ergó Farhan film (producere), ebben meg szerepel, de akkor is NOT.

Persze, ha már kint van, belenéztünk mi is. Yep. És wáááh. Rémálmaim rémálma, hogy ROM, a rendező (aki a Delhi-6-ot, a Rang de Basantit készítette) ezt el tudja szúrni. Kizárt, egyenlő a nullával. Csak nem hiába gyúrta ki magát erre Farhan Akhtar, meg komponált első hallásra tetszetős dalokat a SEL. És akkor Sonam Kapoort még nem is láttuk, ah.

Persze csak teaser, ennek ellenére így is a jövő év leginkább várt bw filmje a BMB, ami röviden tömören Milkha Singhről, és az ő életéről szól. 

Nem utolsó sorban még egy valami: egész nyugatiasra vágták ezt a promot, nemde, és fuss Milkha fuss.   

0 Tovább

Akhtar calling Akhtar

Apja fia, fia apja. Hallo-hallo.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek