A teasert akartam hozni, de közbe meg megérkezett hozzá a teljes videó is. Amit már csak azért is érdemes megnézni, mert Kareena Kapoor mujra stílusban táncol végig sokadmagával. Hogy mit? 

A mujra táncforma (a művészi és erotikus tánc ötvözete), történetének kezdete, gyökerei pedig valahova a mogulokhoz, akörüli időhőz, korszakhoz nyúlnak vissza. Ma leginkább rendezvényeken: esküvőkön, születésnapokon vagy legénybúcsúkon találkozhatunk vele.

Főként azokban az országokban él még, ahol a mogul kultúra elterjedt, és jelen van napjainkig. Mint pl. Pakisztánban, vagy kisebb mértékben Bangladesben és Indiában.

Szerencsére tudunk a filmes megnyilvánulásáról is beszélni. Láttunk már ilyet korábban a Devdasban és az Umrao Jaanban is. Ott Aishwarya Rai táncolta. Most meg az Agent Vinodban Bebo használja a kezét és a lábát nagyon gyakran & intenzíven, ahogy azt a mujra megköveteli. Bár sokak szerint nem olyan jól és ügyesen, mint azt Rai csinálta, de nekünk így is tetszik. Csak (b)áumulunk rajta, az egészen, elejétől a végéig. Pritam meg... tud mást is a dal ripoffokon, remakeken kívül.