Lehet Priyanka szép, hotter than tropic, meg minden, de a Zanjeer dalbetét promója ettől még nagy kaki, kukába való kacatbizsu.

Eszméletlen is tényleg, ha már itt vagyunk, hogy a színésznő is mennyire szélsőséges, már ami a szerepeit, meg a filmválasztásait illeti. A Barfi után, a Mary Kom előtt ez pont nem kéne, kellett volna. Nincs is semmi jó érzésem ezzel a mozival kapcsolatban, egyedül RCT az, aki eladja. És aki miatt remélem, nem vallanak szégyent, meg hoznak is egyúttal a régire, az eredeti klasszikusra, ahol még Big B tolta fel a fejére a rendőrsapit. 

Ezt pedig meg ne lássam még egyszer, vallatni lehetne vele. Olyan, mint valami önjelölt item numberezés. Amivel Priyanka idén már egyszer a Bablival vagy mivel a SAW-ban már befürdött. És azt hittük vége már, de nem. Olcsó, tesco gazdaságos, nulla koreográfiával, és az se ad hozzá, hogy végülis nem item song (a legjobb tudomásom szerint), csak egy mezei dalbetét, a rosszabbik fajtából.

UPDATE: közben kiderült, hogy nem csak item numbernek tűnt, hanem az is. Így pláne fáj(ó) minden egyes képkockája, hogy Priyanka ezt is bevállalta, amikor már elsőre sem ment neki.  

Na már most ha jót akartok a magatoknak, ebbe a melegbe, inkább szkippeljétek, felejtsétek el, mintha meg ez meg se történt volna. Kapcsoljatok is tovább, meg pörgessetek vissza a Mumbai Ke Herora, abban ugyanis nincs hiba. Ja és a végén egy kérdés: mi a fészkes fene van veled PeeCee? Elvitte az eszed az énekesi karrier? Ettől azért lehet félni, meg lehetett is. Hogy egyik a másik kárára fog túllicitálni, és valamelyiket be kell áldozni majd. Rerméljük a jövő évi Mary Komra már újra azt a Priyankat látjuk, akit akarunk és szeretnénk. Bár jut eszembe, ott van még a Krrish 3, de az megint egy másik tészta, arról is van és lesz mit mesélni, csupa nem szépet.