Amikor a dél legyőzi északot. Pontosan ez fogalmazodott meg bennem a Zanjeer előzetes láttán. Mert az odáig rendben van, hogy a filmet el lehetne adni Ajay Devgannal, Salman Khannal, Akshay Kumarral, de mégis az fele annyira se lenne izgató, mint így, hogy a telugu nyelvű mozik koronázatlan királya Ram Charan Teja lesz helyettük a mumbai hero. És akkor máris jobb a leányzó fekvése.

Miközbe azért én se vitatom, nyilván, hogy a fenti nevekkel is röhögve lehetne kasszákat robbantani. Hiszen tipikus copmozi lesz a Zanjeer bwból, jóval, rosszal, törvénnyel, a kihagyhatatlan gonoszul néző gonosszal: Prakash Rajjal, meg még szerelemmel meg még fűszerekkel, amit láttunk is már, hasonlót, úgy 78521 alkalommal legalább.

És jóllehet ez más lesz, mondhatják az okosok, hiszen a Zanjeer remake!!!44!!4!. Hah. Az 1973-as azonos című Amitabh Bachchan főszereplésével készült Prakash Mera filmet dolgozták fel, Apoorva Lakhia rendezésében.

De mégis ha valamiben ki tud tűnni a tömegből, az bizony RCT miatt lesz, lehet és fog megtörténni. Aki számtalan tollywoodi, kollywoodi mozi után most először szerepel bw moziban, és mindjárt a főszerepből köszön vissza. Bár a múltat látva fura is lenne egy mellékkel kiszúrni a szemét. Gondolom el se vállalta volna akkor. Hiszen legalább akkora sztár, mint Dhahunsh, aki ugyancsak idén debütált bwban a Raanjhanaaval, nem is rosszul - teszem hozzá halkan.

Szóval szeptember 6. Odébb van, de legalább ez már hivatalos. Írtam, hogy különböző akadályokba ütközött eddig ez a projekt. Sanszos, hogy a remake jogok körül nem volt minden kristálytiszta. Azonban ennek vége, zöld utat kapott a bemutatása. Igazából majd csak azután derül ki, hogy érdemes volt-e ennyit harcolni érte, küzdeni vele, vagy jobb lett volna inkább porosodni hagyni. Én az előbbire tippelek, mert RCT, és mert jól néz ki ez az előzetes (bár nagyon elmesélős) és mert bw tud remaket csinálni, ha akar, sőt jót. A legutóbbi Agneepath erre jó a példa. Fel van adva tehát, Zanjeer.