Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kaatilana

Metaőrülteknek, discolelkeknek és nem utolsó sorban retrohivőknek álljon itt most a Zanjeer legújabb dalbetétje. Amiben Mahie Gill - táncával idézi meg a klasszikust, az eredetit, pár szkéna erejéig, csak sárga ruha nélkül. Mindezt úgy, hogy az embernek tényleg olyan érzése van, mintha elromlott volna a fuxuskondenzátor, és ott ragadtunk volna a hetvenes években. De végülis egyáltalán nem baj. Mert ez a fajta kikacsintás, intertextualitási product placement bőven belefér. Pláne ebbe a moziba, ami remake lesz, és így legalább a gyökereket nem felejti el, azt-azt, hogy honnan jött éppen. Meg hát bw-nak ezt nem is lehet a szemére vetni. Amúgy tetszetős darab, de azért nem erre fogja ropni a násznép majd hetedikén, akarom mondani a nép a táncperketten, Indiában, vagy akárhol.      

0 Tovább

Lamha Tera Mera

A Zanjeer megint az a film, ami bármilyen és bármennyi vállalhatatlan promót le tudna tolni a torkomon, mert már nem érdekel, látni kell, ez fakt.

Meg erre jöttem rá most, hogy vannak ilyenek. Hiszen mindig csak arról beszélünk, hogy a dalbetétek így meg úgy fontosak, eladják az egészet tokkal vonóval. De van ez így se. Amikor pont az ellenkezője történik ennek, mint ami itt a Zanjeernál. Hogy beesik egy Pinky, ami abszolút mélypont volt itt, és még az se tud eltántorítani a céltól.

Szerencsére, a Lamha Tera Mera már egy jobb kiadás. A soundtrack élharcosa, elitdarabja ő (Mumbai Ke Hero a favorit továbbra is), amit most vizuálisan sem sikerült tönkrevágni. Bár hozzá kell tenni, hogy Priyanka overacting mérője azért kiakad, de ha elsül a fegyver, már neki se olyan nagy a mellénye. Amúgy jól néznek ki egymás mellett, egymásnak. RCT király, a dal is kellemes, tgif.    

0 Tovább

Zanjeer/ost//sample

Azért a trailerek, képanyagok, daldarabok között jó olyat is látni, amit nem szoktunk nagyon, vagy amihez nem vagyunk hozzászokva bw berkeken belül. Ilyen és ide tartozik a Zanjeer eme próbálkozása, ami szerint belehallgathatunk pár másodperc erejéig a filmzenéibe. Persze ettől feltétlenül nem kell, tudunk zeneszerelembe esni első hallásra, de azért kóstolásnak megteszi, hogy mire is számíthatunk. Persze ilyenkor már változtani nem lehet a megváltozhatatlant.

Márpedig, ezek szerint, amit itt hallottunk, jó lenne sok esetben, hiszen annyira nem estek jól, hogy azonnal magamnak akarnám az egész dalt, a soundtracket, vágnám a centit, számolnám vissza a napokat, mikor is jelenik meg, kell, mert fülpornó.

Remélem, hogy csak a mézesmadzaggal babrálnak ki velem, és jobb lesz fullosan, sokkal jobb.

Ram Charan miatt nekem el ne szúrják, talán a dalbetétek is sokat dobnak majd rajta. Optimista vagyok akkor is, még így is. 

0 Tovább

Pinky

Lehet Priyanka szép, hotter than tropic, meg minden, de a Zanjeer dalbetét promója ettől még nagy kaki, kukába való kacatbizsu.

Eszméletlen is tényleg, ha már itt vagyunk, hogy a színésznő is mennyire szélsőséges, már ami a szerepeit, meg a filmválasztásait illeti. A Barfi után, a Mary Kom előtt ez pont nem kéne, kellett volna. Nincs is semmi jó érzésem ezzel a mozival kapcsolatban, egyedül RCT az, aki eladja. És aki miatt remélem, nem vallanak szégyent, meg hoznak is egyúttal a régire, az eredeti klasszikusra, ahol még Big B tolta fel a fejére a rendőrsapit. 

Ezt pedig meg ne lássam még egyszer, vallatni lehetne vele. Olyan, mint valami önjelölt item numberezés. Amivel Priyanka idén már egyszer a Bablival vagy mivel a SAW-ban már befürdött. És azt hittük vége már, de nem. Olcsó, tesco gazdaságos, nulla koreográfiával, és az se ad hozzá, hogy végülis nem item song (a legjobb tudomásom szerint), csak egy mezei dalbetét, a rosszabbik fajtából.

UPDATE: közben kiderült, hogy nem csak item numbernek tűnt, hanem az is. Így pláne fáj(ó) minden egyes képkockája, hogy Priyanka ezt is bevállalta, amikor már elsőre sem ment neki.  

Na már most ha jót akartok a magatoknak, ebbe a melegbe, inkább szkippeljétek, felejtsétek el, mintha meg ez meg se történt volna. Kapcsoljatok is tovább, meg pörgessetek vissza a Mumbai Ke Herora, abban ugyanis nincs hiba. Ja és a végén egy kérdés: mi a fészkes fene van veled PeeCee? Elvitte az eszed az énekesi karrier? Ettől azért lehet félni, meg lehetett is. Hogy egyik a másik kárára fog túllicitálni, és valamelyiket be kell áldozni majd. Rerméljük a jövő évi Mary Komra már újra azt a Priyankat látjuk, akit akarunk és szeretnénk. Bár jut eszembe, ott van még a Krrish 3, de az megint egy másik tészta, arról is van és lesz mit mesélni, csupa nem szépet.  

0 Tovább

Mumbai Ke Hero

Ram Charant minden bw moziba de azonnal! Pedig a telugu sztár a kommentelők szerint még itt keveset is táncol, ennél többet tud. Lehet, de én ennyitől is letettem a hajam. Miközbe tudom ki ő, láttam is pár filmjét, de az, hogy a Zanjeert vele készítették el végül, annál nagyobb igazság nincs a Földön.

A Zanjeerról már tudjuk, hogy remake lesz. Legalább, több mint 30 év után porolták ki, tették új dobozba, öltöztették más köntösbe, de az eredetit is szem előtt tartva, hogy aztán Zanjeer néven, RCT főszereplésével, Priyanka Chopra 'kellemes' társaságban hozza vissza a kultikus rendőrmozik ideálját, és vele együt fénykorát a mai bwba.

A filmet bő egy hó múlva kezdik vetíteni, és hindi meg telugu nyelven (annak a címe úgy Toofan) is megnézhető lesz, kinek hogy tetszik. Meg még a dalok is két nyelvre születtek. Például a Mumbai Ke Hero a jó példa erre már, hiszen fél év óta kint van hozzá a telugu változata, ami nyilván ugyanerre hasonlít, ugyanez, csak más nyelven van elénekelve. Meg azt nem Mika Singh adja elő, hanem éppen valaki más. 

A mai nappal pedig beköszönt már hindi nyelven is. Azt mindenki döntse el magában neki melyik tetszik jobban. /nálam itt a telugu közelebb áll a szívemhez, talán mert az első volt, mert a déli nálam a nyerő desi választás, viszont ezt is egyre inkább kezdem megkedvelni/

Egy biztos, hogy 'az amitabhbachchanosan beszélő' Ram Charan, és 'az életemben ilyen szép rendőrnőt még nem láttam, nem is fogok' Priyanka Chopra együtt nagyon működő, szerethető jodinak tűnik. De dal is nagyon ott van, bár ez már régóta köztudott. A koreográfia feltalálójának is kijár egy fizetésemelés. Tényleg nehéz rosszat mondani róla (talán Mika hangja lehetne karcosabb).

Verdikt. Nagyon összegyúrták a Mumbai Ke Herot, nem is lehet mással megnyitni az augusztust. Csak ezzel illik. Ebben a hónapban még jobb zenét nem is hallottam.

Kedvenc jelenetet is kiemelni belőle már-már bűn lenne. Az egész egy hatalmas nagy gifgyűjtemény. Priyanka is pfúú, az Exotic ehhez képest kispálya. Ram Charan meg meg meg meg meg megöl egyszerűen. Zseni.        

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.09.03.
2013.08.16.
2013.08.06.
2013.08.01.

Utolsó kommentek