1) A Kabhi Khushi Kabhie Gham egy egyedi film, amit nem lehet megismételni. Karan Johar meg se próbálja, fél tőle azt mondja, így biztosan kizárható a folytatás. Azaz ha látjuk is valaha újra ezt a hat szupersztárt (Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shahrukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan és Kareena Kapoor) együtt egy filmben, akkor az nem a K3G-ban lesz. Pedig a rajongok végig hittek benne, reménykedtek a sequelben, de KJ lenyilatkozta, hogy nem tervezi már. Az egyik ok: túlságosan is „speciális” a számára. Miután ez volt apja Yash Johar legnagyobb kedvenc filmje. Jobban szerette, mint K2H2-t. A másik meg, ebből is adódik. Nem biztos magában, abban, hogy újra tudná hozni az első színvonalát sehogyan se, mert annyira jó.

2) Még Karan Johar a téma. A minap jelentette be twitteren, hogy a fiúk visszatérnek. Név szerint John Abraham és Abhishek Bachchan. Mégpedig a Dostanaval, 2008 legjobb romkomjával. Ahogy azt írta, a szkript kész van, így minden adott ahhoz, hogy folytatódjon a film, jöjjön a második rész. A rendezője Tarun Mansukhani lesz, míg Priyanka Choprat a női vonalon Katrina Kaif váltja majd, ami soso.

3) Baazigar remake készülhet. Aki nem tudná, ez volt az egyik olyan film, ahol Shah Rukh Khan még színészszárnyait bontogatta. A(z eredeti) film 1993-ban készült, thriller volt az Abbas-Mustan tesók rendezésében. Akik, most újradolgoznák. Ugye a sztorit nem nagyon kell, az úgy jó ahogy van, csak színészt kell találni hozzá. A legújabb hírek szerint már ez is megtörtént. Az A-B duó ugyanis a Players mozi rosszfiú szerepében Neil Nithin Mukeshben megtalálta a Baazigar remake főhősét is. Ami deal már hivatalosnak is tekinthető, ha minden igaz.

4) Egy kis Tanu Weds Manu. R Madhavan már biztos nem lesz ott a folytatásban. Kangna Ranaut viszont igen, kétszer is. Anand L Rai, a rendező elismerte, hogy a színésznő játszik majd egy kettős szerepet a sequelben. De egyelőre ennyi, mert ő még mindig dolgozik a forgatókönyvön. Ami ebből a hírből kisajtolható az az, hogy a két hősnő két hőst kíván, igényel, tehát Madhavan helyett két új férfiarc léphet be a castba, és így már érdekesebb is, sokkal. Vajon kik lesznek azok?

5) Készül a Krrish folytatása. Vivek Oberoi után most már Priyanka Chopra is arról írt, hogy mennyire awesome már újra ezen dolgozni. Majd megmagyarázta, hogy a Krrish után miért nevezik a következő részt, értelemszerűen a másodikat, Krrish 3-nak. Mert ez egy trilógia, és hozzá kell számolni a Koi Mil Gayat, ami az első volt minden tekintetben, aztán jöttek csak a krrishek. Sikerült megérteni.   

 6) A végére meg egy egymondatos hír. Shilpa Shetty gyereket vár, éljen.