Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tere Bina (Tezz)

Megkockáztatom, nem ez az év dala (csak mert sokan annak tartják), de még a Tezz filmzenei korong is találni nála jobbat, de azért ez a Kangna Ranauttal és Ajay Devgannal készült betétdal hozzá igen csak nagyon jól sikerült. Ami pedig valamennyire előrejelzi azt, mire (jóra) is számíthatunk majd a filmben. Nem tudom, olyan tipikus vasárnapi elnézegetős az egész, egyszer-kétszer-háromszor, többször is, a mikrofon mögött pedig ki más dalol, mint Rahat Fateh. Éljen.

0 Tovább

Shootout at Wadala először

A 2007-es Shootout at Lokhandwala folytatást Sanjay Gupta rendezi. A bemutató még odébb van, az év végére várható csak, de már most egy sajtótájékoztató keretében láthatunk belőle egy rövidke előzetest. A valós eseményeket feldolgozó gengsztermozi második felvonásában (Vivek Oberoi és Amitabh Bachchan kiválása után) olyan színészekkel találkozhatunk, mint Anil Kapoor, John Abraham, Sonu Sood, Tusshar Kapoor, Kangna Ranaut vagy éppen az Udaanban az apa szerepében felejthetetlen alakítást nyújtó Ronit Roy. Mindenképpen izgalmasnak néz ki, decemberig meg bőven van idő bepótolni az első részt.

0 Tovább

Tezz új poszter

Ajay Devgan vs Anil Kapoor. 

0 Tovább

Wings of Fire

0 Tovább

Tezznek egy előzetes oda

Ajay Devgan heist filmje, amit Priyadarshan rendez és csak április végén mutatnak be az eredetileg tervezett 2011-ei novemberi kiadás helyett. A csúsz(tat)ás oka annyiban közismert, hogy a rendező barátja Imtiaz Ali a Rockstart pont arra a hónapra időzítette premierre, amikor a Tezz is szerepelt volna a mozikban. Ezért aztán Priyadarshan végül úgy döntött, hogy nem fog "összecsapni" vele, inkább új időpont után néznek. Talán jobban is járt így.

A filmben Devgan mellett ott lesz Mohanlal, Anil Mission Impossible Kapoor, Kangna Ranaut, Zayed Khan, és item girlként Sameera Reddy. Nem kis nevek, miközben arról cikkeznek a filmmel kapcsolatban hogy az akciójelenetek ilyen parkour technikákkal készültek (látszik itt), ami wow, meg hogy olyan kaszkadőrök voltak jelen, akik a Bourneben is beugrottak meg leugrottak Matt Damon helyett mindenhova. Ez szép, csak a vonatrobbanásos jelenetnél nem volt ott senki. Ettől eltekintve azonban végig izgalmas a trailer, reméljük ezt át is tudják ültetni a moziba majd. Mi várjuk, mert bw egyre jobban és érettebben nyúl ehhez a műfajhoz, ami tetszik. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek