Egy film a 3 idiots készítőjétől, Rajesh Mapuskartól. Írta (és producer) Vidhu Vinod Chopra, a főszerepben meg ott van Sharman Joshi. Aki pont ebben a moziban debütál vezető színészként. Eddig ugyanis mindig mellékszereplő volt, ahol ugye nem ő, hanem mások voltak a középpontban. Adva van tehát a klisékérdés, hogy vajon elbírja e a válla azt a terhet, amit ezzel a főszereppel magára vett. Egyrészt az közel sem biztos, van benne igazság, meg abban is lehet, amit mondanak róla, hogy nem érett meg rá. /egyébként korábban még SRK-val is összeboronálták a mozit/

De azért mégis mellette szól, hogy csak is jó filmekben láttuk, láthattuk már. Pl. a Life in a Metroban, a Rang de Basantiban, Sorry Bhaiban, az említett 3 Idiotsban! És pro még, hogy bizonyított drámában, komédiában, szóval mindenhol megállta a helyét, sőt ki is tűnt, én speciel külön örülök neki, hogy filmet kapott. Az meg csak a hab tortán, hogy kik állnak mögötte, rendezők, írók éppen. Ezek után a hype glória, ami körülveszi a valamikor áprilisban bemutatásra kerülő Ferrari Ki Sawarit egyáltalán nem véletlen.

Napokban befutott ez a teaser is hozzá. Persze sok mindenre nem nagyon jó #minekvan, mert a sztorira meg ilyenekre sem derül fény benne, de mégis regisztrálták, hogy jönnek, nem szabad elfeledkezni erről a darabról sem. Az pedig, hogy mi sül ki ebből majd a végén, nem tudom, csak reménykedjünk, hogy all iz well lesz.