Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SRK+JCVD

Party hard. A két színészóriás, legenda még az IIFA alatt találkozott össze, szpottolták egymást, és ennek a gyümölcse lett most ez a kép alant. Amin már a bw királya SRK is mosolyog, hiszen tudja jól, hogy most már három gyerek édesapja lett. A legfiatalabb Khant AbRamnak hívják, valamikor mostanság látta meg a napvilágot nagy nehezen. És minden bizonnyal Gauri ötlete volt, hogy férjét maga mellett tartsa már örökkén-örökké, mielőtt az még máshova nézne, ahova nem kéne. Csííz.     

0 Tovább

I'll be the last person to go to Hollywood

Mondta Shah Rukh Khan. Nem így pontosan, szó szerint, de ez volt az egésznek összüzenete. Sokan mindjárt el is kezdtek pityeregni, hogy mert nekik az volt az álmuk, hogy igen bw filmen túl is lássák a kedvenc sztárjukat, mert miért ne, és mert annyira király. Megint mások szerint nincs rá szüksége.

Igazából jó is lenne meg nem is, hogy megismerjék még többen, de az, hogy nem megy, az is rendben van, valahol érthető. Ki tudja mennyi kritikát kapna azért mégis, ha úgy döntene. De mindegy.

Amíg mi ezen mondatokon lovaglunk, addig ő Goazik. Így. Fasza kép. 

0 Tovább

Korban nagy

Feltűnt vagy feltűnt, hogy bw férfi színészei, közülük is a nevesebbek, hogy kapnak maguk mellé színésznőt, társat a mozikba.

Nem is a kiválasztás miatt, nem azon van a fő hangsúly, hogy új, vagy megszokott jodit alkotnak, hanem az életkori difiken.

A most következő diagramon pedig pont azt lehet látni, hogy mindenki Shah Rukh Khanja talán ha egyszer vagy kétszer (ami itt nincs) szerepelt olyan heroine mellett, azzal együtt, akivel közel azonos életkorban voltak. Mert az esetek túlnyomó részében erről szó sincs. Eddigi pályafutása során nagyrészt 15 évnél fiatalabb színésznőkkel dolgozott együtt. De ez nem csak rá igaz, hanem ugyanúgy Aamirra vagy Salmanra is.

És ahogy pedig megy előre az idő, ahelyett, hogy Srk pölö a Kajol, Madhurit, Aish (korú)vonallal  játszana együtt, inkább nem akar megöregeni, úgy látszani, és Deepika, Anushka, Priyanka, Katrinakkal szerepel. Pedig így még jobban kiütközik, hogy basszus ő se fiatal, öregszik rendesen. Bár biztos van ezer és egy magyarázat erre, most ennyi.

Engem azért meglepett, amellett, hogy tisztában voltam ezzel, csak a különbségeken nem annyira, hogy ennyire. 

 

0 Tovább

@iamsrk #TOIFA in Vancouver

Lemaradtunk róla, mint a borravaló, hogy a hétvégén megrendezésre került egy újabb bw awards a sorban. Név szerint ez a TOIFA, a Times of India díja, díjátadója, ami most már évek óta él és virul, elvileg nagy szeretne lenni, de a legnagyobbakhoz nem ér fel. Az, hogy külföldre viszi az egész gálát a színészekkel meg mindenkivel az legalább kiemeli a többi közül. Plusz jelenlét, megismerés, az ottani fanok örülnek neki nagyon (ajánlom magunkat, országunkat, olcsók vagyunk).

A győztesek listáját nem másolom ki, mazsolázhattok rajta itten, de semmi meglepetés. A Barfi tarolt persze, uncsi, az azonban új és fura, hogy az est "házigazdái"' Anushka Sharma és Ranbir Kapoor voltak, heh, ezt se gondoltam volna, hogy egyszer ilyen is lesz. Valamint az se elhanyaglható történet, hogy Aishwarya Rai Bachchan a szülést követő nem túl sikeres fogyókúrája után lépett újra, már másodszorra a színpadra és adott elő egy performanszt. Ergó comeback. Visszatért, 444.

Mi azonban nézzük azt, ahogyan a Király megérkezik Kanadába és seringeli a szeretetet oda is, mindenfele. Ja és He is HOT.    

0 Tovább

Reklám: SrkLovesFrooti

Most csak én, vagy ti is megszomjaztatok rá? Nézni is rossz, haha. Nyeljünk is egy nagyot. Jótanács, mielőtt nézitek igyatok, vagy ha nem utána úgy is kell majd. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek