Feltűnt vagy feltűnt, hogy bw férfi színészei, közülük is a nevesebbek, hogy kapnak maguk mellé színésznőt, társat a mozikba.

Nem is a kiválasztás miatt, nem azon van a fő hangsúly, hogy új, vagy megszokott jodit alkotnak, hanem az életkori difiken.

A most következő diagramon pedig pont azt lehet látni, hogy mindenki Shah Rukh Khanja talán ha egyszer vagy kétszer (ami itt nincs) szerepelt olyan heroine mellett, azzal együtt, akivel közel azonos életkorban voltak. Mert az esetek túlnyomó részében erről szó sincs. Eddigi pályafutása során nagyrészt 15 évnél fiatalabb színésznőkkel dolgozott együtt. De ez nem csak rá igaz, hanem ugyanúgy Aamirra vagy Salmanra is.

És ahogy pedig megy előre az idő, ahelyett, hogy Srk pölö a Kajol, Madhurit, Aish (korú)vonallal  játszana együtt, inkább nem akar megöregeni, úgy látszani, és Deepika, Anushka, Priyanka, Katrinakkal szerepel. Pedig így még jobban kiütközik, hogy basszus ő se fiatal, öregszik rendesen. Bár biztos van ezer és egy magyarázat erre, most ennyi.

Engem azért meglepett, amellett, hogy tisztában voltam ezzel, csak a különbségeken nem annyira, hogy ennyire.