Egyszer már írtunk róla, hogy a herkuleses rendező magának akarja a színészt, mint mindenki. Szeretne vele dolgozni, ez az álma vagy ilyesmi. Anno még a budapesti forgatásra is meghívta (de nem jött el, baz), de Shahrukh nem ért rá éppen. Bw az első na. 

Történt mindez kilenc hónapja, így gondolhatja a fehér ember, elmúlt a szerelem, a rózaszín felhőt meg elfújta az yvett, nincs többé kontakt közöttük. De. De aztán pár napja megint rácsiripelt Brett. Jobban mondva megemlítette, hogy mekkora de akkora színésznek tartja, kedvencnek, legjobbnak, ofc előszócskával vezette fel, és olyan illusztris társaságban emlegette fel a nevét, mint Al Pacino, vagy De Niro éppen. 

Nyilván Shahrukh köpni nyelni nem tudott erre. Viszont megköszönni megköszönte jó indiai szokás szerint, ahogy azt illik. Amire jött a válasz a direktor úrtól, hogy ő meg annak örülne, ha elmenne megnézni Ámerikába legújabb filmjét premierbe, meghívja nagy hiphiphurrával. Persze Srk a forgatás után ennek se feküdt le. Lerázta check.

Vajon meddig lesz ebből így még kapcsolat? Vagy eljön az idő, amikor SRK beadja a derekát, és láthatjuk egy Brett Ratner filmben szerepelni. Herkulesként már biztos nem, de más valamilyen szerepkörben talán.

Az biztos, és jó tanács SRK-nak egyúttal, hogy sokáig ne húzza a mézesmadzagot, mert nem fiatal már. Szóval ha még egyszer rákérdeznének, én a helyébe simán bele mennék. Elvégre három a magyar igazság.