Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best jodi of the year: Shah Ruk Khan és Katrina Kaif

A Big Star szerint legalábbis. (NOT)

0 Tovább

Le City Deluxe, Srk, Dabboo

Über cool SRK-t kapja le Daboo a Le City Deluxenak. Ha a cover megvolt, megvolt, most itt az ígykészült. Szegény kislány, hogy nem megy a királyhoz (0:34), nem tudja még mi a jó. Amúgy meg, ha férfi lennék, szeretnélek Srk, mondottam volt.    

0 Tovább

1 karácsonyi ajándék rendel

Már csak pénz kéne hozzá. Irány korrumpálni.

Amúgy Gibson, használták picit, Srk yep, és Mumbaiban tartozkódik. Ha rajtam múlik akkor már nem sokáig. Mindamellett pedig eltörpül maga a tény, hogy gitározni bizony nem tudok, de olvasom, hogy szakértelmet nem követelnek hozzá, bárkié lehet. Az enyém-enyém, jelentkezem nagyon.   

0 Tovább

An actor and a gentleman. Shah Rukh Khan

0 Tovább

Ő a csókkirály

India Got Talent negyedik szériája zárult le éppen a napokban. És ide a nagy fináléra hívták meg a Jab Tak Hai Jaan színészeit, akiknek nem csak a szájuk járt, hanem a só végén táncra is perdültek a versenyzőkkel, a legjobbakkal. Ami aztán annyira jóra sikeredett, hogy Shahrukh Khannak szabályosan menekülnie kellett onnan. A fangörl hadtól, akik ügyesen-okosan, már-már tervszerűen sünbe fogták, és nem engedték el onnan. Lehet, sőt biztos, hogy még ma is ott állnának, de Srk inkább elkezdett kisseket dobálni az orcájukra (fail), ami előbb még nem, később viszont elbocsátó üzenethez vezetett a számára. Távozhatott onnan jól megizzadva, fülgondokkal (mekkora sikitások), és széles vigyorral.

Az említett rész 46:30-tól indul. Érdemes. Mert amikor azt hiszed, hogy ő sztár, oké, szeretik meg bambi zizi körhinta, akkor itt ez a videórészlet, ami megmutatja, hogy nem, mert ő bizony szupersztár, egy, a király, akiért komolyan megbolondulnak, megőrülnek ottan. És valahogy az volt érzésem, nem volt előre megrendezve, ez spontán dolog volt, ami szuper, mert ettől lesz olyan szórakoztató és extrém a szitu amilyen.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek