Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rahul

Naam to suna hi NAHI hoga....

Egy kis mankó azoknak, akik még nem jöttek rá miért is sikeres annyira a Chennai Express. Mert persze, hogyan felejthettük el, hát a NÉV, ott a NÉV, ami kötelez, ami annyi de annyit tudna mesélni, ha tudna. Ő Rahul. Emlékszünk még rá? Honnan is jött? Ki ő egyáltalán? És mi köze ehhez a filmhez? Meg a többihez? Válaszolni nem is érdemes. Egy biztos, hallani fogunk még róla. Instant, örök, kult, avagy másnéven SRK. Egy az egyben. Aki többek között a videóban azt is elárulja (még egy korábbi szereplésének bevágásával), hogy hogyan lehet és kell, milyen is az a shahrukhkhanos beállás. Hát ilyen. Mi már gyakoroljunk, nem is olyan könnyű, de azért a Rahulságtól még messze vagyunk.     

0 Tovább

Lungi Dance

Ha Deepika nem vezette volna fel ennyire édesen itt (1:20), hogy ebből a fantasztikus riszpektrajini dalból videó is készült, akkor talán soha a büdös életbe nem vettem volna rá magam, hogy valaha is elé kerüljek, elém kerüljön, tehát megnézzem magamnak jól közelről, és még még közelebbről. Elmondtam, hogy mennyire nem adja magát ez a dal, nem is értem miért készülhetett el egyáltalán. Miért pont most? Miért pont a Chennai Expressbe? És akkor miért nincs YOYO Honey a videóban? Vagy feltűnik és én nem vesttem észre. Pedig figyeltem nagyon, megnéztem kétszer is, hogy majd magával ragad a lungidancelungidancelungidance gépszíj, de nem kapott el. Miközben a videóval semmi bajom nincs, vagy van, de pl Srk olyan jól néz ki benne, mintha leadott volna egykét évet. Deepika meg gyönyörű mint mindig, bár az arcán azt is látni, hogy ő se érti, mi a fenét keres itt. Remélem legalább sikeres lesz, hogy engem meghazudtoljon, bemutasson nekem. Örülnék neki ha így is lenne majd, de attól még ezt nem fogom szeretni, nem vagyunk egy súlycsoportban. Mert én a jó a bw dalokat szeretem. Ő meg...

0 Tovább

Behind the scenes: with Shahrukh Khan in People

A People magazin legújabb számához Shah Rukh Khannal készítettek egy nagyobb interjút. Ahol beszélt többek között Gauriról, AbRamról vagy éppen Salman Khanról, arról a 'hág'ról, ami kettejük között történt még pár napja. Meg egy csomó más mindenről is. Ami most inkább érdekesebb, hogy mindez az interjú alapját képező beszélgetés a saját házában, már ha lehet erre azt írni, hogy ház, a Mannatban zajlott le. De talán még képeket (ő is a címlapfiú) is lőttek itt. Vagy nem. A fontos az, hogy a duma és a photoshoot részéből is jut annak, aki a most következő videóra kattint, mert ígykészült.     

0 Tovább

A (hó)nap képe

Amihez még videó és még több kép is társul, ha úgy szeretnétek. Amúgy pedig csak annyi a történet hozzá, hogy Shah Rukh Khan legújabb filmjét, a Chennai Expresst promozza szét-agyon sokadmagával Indiában, de mindenhol, ahol csak lehet, élnek és mozognak. Az emberek pedig minden rúpiát megadnak azért, hogy csak egy másodpercre is láthassák B-Town és a romantikus filmek királyát. Aki ezt nem rest megköszönni és meghálálni, ahogy csak tudja. Most éppen így. Epik fiúk-lányok.

0 Tovább

Making of Lungi Dance

Attól, hogy a dalt nem nagyon csípjük, attól még hatalmas élményforma együtt látni Yo Yo Honey Singhet meg Shah Rukh Khant, meg azt is, ahogy táncolnak, tanulják az amúgy nem túl bonyolult koreot. Fél perc, gondolom lesz majd több is.

És imádkozzunk, hogy ezt nem vágják úgy és annyira haza, mint magát a dalt. Bár az így is jelentősen le fog venni az élményből, majd a betét nézése közben (bár azt mondják ez nem lesz benne a filmben).

Persze láttunk már csodákat, és létezik zeneszerelem sokadik hallásra is. Egy jól megkoreografált, eltalált, hibátlanul szinkronban, kiváló kémiában élő-táncoló jodi képes még a legkacatabb daldarabból is valami hangulatbimbót elereszteni, vagy kivirágozni csak úgy minden előzmény nélkül. Magyarul működni, és szerethetővé tenni a teljes csomagot. Meglássuk.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek