Lemaradtunk róla, mint a borravaló, hogy a hétvégén megrendezésre került egy újabb bw awards a sorban. Név szerint ez a TOIFA, a Times of India díja, díjátadója, ami most már évek óta él és virul, elvileg nagy szeretne lenni, de a legnagyobbakhoz nem ér fel. Az, hogy külföldre viszi az egész gálát a színészekkel meg mindenkivel az legalább kiemeli a többi közül. Plusz jelenlét, megismerés, az ottani fanok örülnek neki nagyon (ajánlom magunkat, országunkat, olcsók vagyunk).

A győztesek listáját nem másolom ki, mazsolázhattok rajta itten, de semmi meglepetés. A Barfi tarolt persze, uncsi, az azonban új és fura, hogy az est "házigazdái"' Anushka Sharma és Ranbir Kapoor voltak, heh, ezt se gondoltam volna, hogy egyszer ilyen is lesz. Valamint az se elhanyaglható történet, hogy Aishwarya Rai Bachchan a szülést követő nem túl sikeres fogyókúrája után lépett újra, már másodszorra a színpadra és adott elő egy performanszt. Ergó comeback. Visszatért, 444.

Mi azonban nézzük azt, ahogyan a Király megérkezik Kanadába és seringeli a szeretetet oda is, mindenfele. Ja és He is HOT.