Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új Chennai Express kép

Szóval újraforgatják a Dilwale Dulhania Le Jaayenget, csak 2013-ban Chennai Express címen fut majd és Deepika fut Kajol helyett, hogy elérje a vonatot meg SRK-t.  

0 Tovább

"Keep Acting Jab Tak Hai Jaan"

Azt hiszem ezért a mondatért már megérte élőben követni azt, ahogy Shha Rukh Khan a JTHJ promo keretében, Anuskhahoz hasonlóan live chatel a néppel. Most pontosan nem is tudom melyik kérdésre adta ezt a félválaszt, de nekem nagyon telitalált, gyors fel is jegyeztem, hogy ez idéznivaló lesz. És az is lett.

Bár ezen az egyen kívül is voltak szép számmal okos, ügyes, kedves, diplomatikus válaszok még a színésztől. Ő már csak ilyen. De fel nem sorolom a többit, nézzed meg, hogy te is jókat mosolyogj rajta. Mert ez nem ígéret.

Meg aztán, legalább neked most nem kell itt köbö 1 órát várni rá, mert ennyi csúszással indult el nagy nehezen az egész videózás. Csak neked, csak felvételről csekk itt alant.

Amúgy nagyon tetszett, ahogy Srk így profin lezavarta. Komolyan. Lehet a többiek is ezt csinálják, meg a technika miatt kénytelen volt újra elmondani a kérdést, és elmondani a nickeket, a neveket, de ha nem akkor nagyon szépen, elegánsan vette ki magát. Valahogy nem vártam ezt, és teljesen meglepett. Jó volt na.    

0 Tovább

Az oroszoktól azerig, Sharukh 47 lett

Ennyi. Öregszik. Fiatalodni már ő se fog. Lassan jöhetnek a nagypapás szerepek. Lassan. De addig még egy Don 3 biztosan leforog. Meg csomó romantikus, limonádé, maszala. Jaj belegondolni is szörnyű, mennyi jó filmje lesz még! És mennyi elvakult, elvetemült rajongója is van közbe, akik tényleg odamennek a Mannat házához köszönteni, nem akármi gyerekek. Ez az SRK POWER, ilyen hol van máshol?

Mi azonban most olyan két videót hoztunk a szülcsinapcsi alkalmából (nem, nem azt, ahol felvágja a tortát Anushkaval, aki aztán majd megeszi előle), amikkel aztán boldogot, és még annál is boldogabbat kívánuk a king of B'woodnak, ami nem made in india, hanem más országból érkezett, csak erre napra készített fanmade anyag. Az egyik orosz, a másik azeri. De mindkettőben táncolnak, és közös mindannyiukban, hogy Shah Rukh Khan mozit már láttak, nem is egyet. Hello a csapatban. Szintén zenész. Az azeri különösen rendben van. Készültek is rá gondolom. Jöjjön is ez akkor először, alant meg az orosz srk crazinesség bizonyítéka, az se kutya. 


0 Tovább

Oop Oop Oppa

A KBC (LÖIM india változata) legújabb adásában Katrina Kaif és Shah Rukh Khan lesznek a sztárvendégek. Elméletileg a Jab Tak Hai Jaant promozzák benne, de ha már ott vannak danszolnak Big B-vel egyet psy világmegjárt slágerére is. Hát mily gyönyörű, és ez még csak az előzetes.     

0 Tovább

Ishq Shava

Hoi

Vagy jaj, nekem. Mert ez se rokkol annyira, mint ahogy kéne. Írják persze rá többen is, hogy ez ilyen laza, olyan energiabomba, táncolos csoda, de kérdem én hol? AR Rahman meg leschmittelte saját magát konkrétan. Hiszen a Rockstarban művelt ilyet már, dallamra ugyanennyi kilóval.De nem is tudom miért foglalkozok a zenével, amikor ott van... a betét.

Szépen fényképezve, Londonban. El is ismerem ez ügyes, good job. A helyszínek, a környezet mind adottak ahhoz, hogy tényleg egy jó dalbetét szülessen az Ishq Shavaból. Kat is megtesz mindent a minijében, Srk lead öt évet, izzad annyit, amit még soha. Biztos megszenvedték ezért, hogy ilyen lett. Viszont az is lejön, hogy bármit csinálnak, csinálhatnak, mert kettőjükből soha nem lesz egy. És ez nem jó - jel.

A JTHJ meg félhet (tudom siker lesz). De azért a szerencséje az, hogy a Talaash csak cirka két hétre rá követi a mozikban, addig szépen össze-vissza megszedheti magát.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek