Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

‘Indian Icon In The Arab World’

Tökelőször de nem utoljára a keleties Forbes címlapján egy bw színész néz az olvasóval farkasszemet, már ha az tudja, hogy ki kicsoda. Ha nem az se baj, hiszen majd most itt a lehetőség megismerni. Őt. Shah Rukh Khant! Vegyétek. Lapozzátok. Nem kérdés.

0 Tovább

#vote #srk #szavazás

1 hónap. 350 párt. 800 millió ember. Indiában tehát nem csak játék és mese a szavazatszámlálók élete. Az újságíróké annál inkább. Akik élnek-halnak azért, csak hogy éppen lencsevégre kapják pl. Shah Rukh Khant szavazás előtt, alatt, meg után. A színész pedig le is adta a voksát a minap. Persze közbe IPL időket is élünk, tehát már csak így suitupolva. Chak de India!

0 Tovább

A soha nem látott Shahrukh nyomában

Egy picit egészen biztos vagyok abban (és lehet ezt később megbánom, vissszaszívom), hogy SRK élete és pályafutása legjobb döntését hozta akkor, amikor igen mondott a Fanra. Persze kérdezhetitek okkal, minek ez, hiszen a Chennai Express meghozta a számára a régóta dédelgetett és várva várt box office elismerést, de azért ne hogy már az legyen az etalon tőle, akar ő még díjakat nyerni, meg megmutatni még többet annál, amit eddig. Hogy képes olyanokkal is együtt dolgozni, akikkel még nem. És akik egyébként eléggé minőségi és más bw darabokat készítenek, mint azt a nagy elődök, a vén örek rókák teszik. 

Emlékszem, amikor először olvastam arról, hogy SRK akár még Maneesh Sharmaval, és Habib Faisallal hozza össze a sors egy film erejéig, hát azt mondtam magamban, végre megjött a sütnivalója. Nyit oda meg arra, ami valahol bw jövője. Nem hoz agyonpénzeket, viszont a tartalom és a csomagolás is bennük kirívó, hogy így mondjam. Különleges, miközben nem szakad el attól, ahonnan jött, vagy ahova tartozik. Maneesh eddig a BBB-tal, a LvsRB-bal, meg a SDR-szal bizonyította irtózatos fene nagy tehetségét rendezőként és Habib Faisal is letett már egy piszok jó Ishaqzaadet az asztalra, azon kívül, hogy inkább a forgatókönyveken jár az esze.

Megszokott páros, akik most már biztosan kiegészülnek Shahrukh-kal a következő filmjükben, a Fanban. Amiben SRK elvileg egy új oldalát mutatja meg. Legalábbis ami a kinézetet illeti. Hiszen, nem véletlen, hogy erre a feladatra nem akárkit, Greg Cannomt kérték fel, az oszkár díjad smink maestrot, aki többek között a Benjamin Button különös életéből is aktívan kivette a részét, hogy varázsoljon belőle olyasvalakit, akit nem látott még a bwilág. Már most izgulunk. fingers crossed.

A forgatás a tervek szerint nyáron veszi kezdetét. A heroine személye pedig kérdőjel. Ha nem Deepika és Katrina lesz, már megnyertük a főnyereményt. Mert mindkettőből sok volt már az oldalán. A legutóbb hírek pl. arról szóltak, hogy Vaani Kapoor is ott lehet a jelöltek között. Amit igazából hol is kell aláírni?  

0 Tovább

MJ5 szpesöl gift 4 SRK

Remélem SRK mialatt nézte őket, azon agyalt, hogy ezeket a piszok kreatív és ügyes fiúkat támogatni, segíteni kell, szereződést írni nekik, hogy még véletlenül se tűnjenek el, mert többre hivatottak. Ezt a tribute-ot is mennyire faszán összehozták. Gratula. Szempornó már néha.  

0 Tovább

FAN

Valaki beszélt Shah Rukh Khan fejével, ez már biztos. Mert a múltkor felhozott Raees után egy újabb ígéretes filmhez adta az aláírását meg a nevét. Ami legalább annyira érdekes, mint amennyire váratlan, legalábbis amit  tudunk egyelőre. Arról nem beszélve, hogy ez egy jó út neki, amikor olyanokkal dolgozhat, akik azért már nem Farah Khanok, vagy hogy is mondjam, a régi kor gyermekei. Ezért kéne Bejoy Nambiarral, Anurag Kashyappal, vagy éppen Prabhu Devaval forgatni, mert öregszik és akkor úgy is mindegy már.

Na de lássuk a mostanit! A YRF égisz alatt készül majd. A címe Fan lesz. Májusban kezdik el forgatni. És ő már biztos szerepelni fog benne, ezt ki is tweetelte, azt már nem, hogy ki írja és rendezi, de mi azt is tudjuk.

Maneesh Sharma lesz ez utóbbi, akinek a nevéhez olyan filmek köthetők, mint a BBB, Ladies vs Ricky Bahl, vagy az idén bemutatott semmihez sem hasonlítható Shuddh Desi Romance. Az író pedig Habib Faisal, aki dolgozott is a direktor úrral, tehát jól ismerik egymást. Ergó megszokott csapathoz érkezik a sztár, akik hát pont nem arról híresek, hogy a konvencionális bw filmekben utaznának, sőt. De mondom, ez akár még jó is lehet SRK-nak.

Remélem találnak mellé végre egy nem Deepikat, és akkor már főnyeremény lesz az egész. Persze már most is az, nekem.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek