Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2015/07/17/Raees

Az idei Eid szerencsét hozott Sharukhnak, hiszen a Chennai Express nem csak, hogy soha nem látott gyorsasággal szedte össze a corerokat (a bűvös 100-at), hanem még összbevételben is túltett mindenkin, és ma már, mint bw legtöbb pénzt hozó filmjeként emlegethetjük. Ezért se meglepetés az, hogy SRK szeretné, ha legközelebb is lenne legközelebb, mert rájött, hogy Salman mellett mégis tud labdába rúgni, csak ahhoz tényleg ünnep kell, nagy ünnep, egy Eid pl.

A rossz hír azonban az, számára legalábbis, hogy jövőre, a jövő évi Eid már le van stipistopizva pont Salman új filmje miatt. A Kicket mutatják be akkor.De jó hír, már neki is, hogy 2015-ben, #holvanazmég, azt mutathat be, amit akar, és be is mutat. Tudjuk is mit fog.

A Raees című filmet, abban fog szerepelni, gujarati donként, szeszcsempészként (hwhat?), mellette pedig Farhan Akhtar helye biztos már, aki zsaru lesz és üldözi majd, hogy 'ne csinálja, nem szép dolog, elkaplak és közbe elmúltvalahányévezik, hogy ennyi és annyi bajt hozott mindenkire'.

Omájgád ez igazából, hogy ezt a két ember egymás mellett lehet látni moziban. Frenetikusnak ígérkezik. A rendező Rahul Dholakia lesz, és ennél többet már komolyan nem tudunk mondani. Bár el is akadt a szavunk, amikor először olvastuk. És ha lehet, akkor a következő évet nem is kérném most, ugorjuk át, mintha nem is lenne, időgépépítést meg támogatok, szóval. Város a várós.       

0 Tovább

Salman vs Shahrukh? Salman and Shahrukh!

Lassan, ha ez így megy tovább, akkor nem kell sokat aludni a következő olyan filmre, amiben is a két - évekig egymást ekéző - színészóriás együtt szerepelhet, egymás mellett, kéz a kézben. Gondolom az lenne csak az igazán epikus fordulat az eléggé szövevényes kapcsolatuk hátországában, de hát semmi sem könnyű.Még bwban is lehetnek a barátokból ellenségek, majd megint barátok. És akkor ezen a ponton meg is állhatunk, hiszen itt tartunk most a Salman és Sharukh kapcsolat szaga kellős közepén.

Hiszen ki ne emlékezne a nagy 'HÁGRA', ami még egy partyn zajlott le a kamerák kereszttűzében, de az már a múlt, hiszen jött a hír, hogy Salman új filmjéhez, a Kickhez, amit Sajid Nadiadwala rendez, és a tervek szerint jövőre be is mutatják, na abban a vizuális effektért az a Red chili VFX lesz a felelős, aminél pontpontpont Sharukh az tulajdonában van.

Micsoda véletlenek.   

0 Tovább

SRK48

A király se lesz fiatalabb már. Egyre csak közelít a 50-hez, amin már a CGI se tud mit plasztikáztatni, elvenni belőle ahol csak lehet. Persze ettől még bő 30-40- vagy ugyanennyi év is benne van, mármint a pályafutásában, hogy kitolja addig, és fog szerepelni jab tak hai jaan. És gondolom ezt is szeretné nagyon.

A következő Big B pedig pont belőle, King Khanból lehet majd. Idővel. De csak idővel. Mert most lett 48. Még csak. Már most. Kinek hogy. Boldogat, bodogabbat innen is.

Annyi szent azonban, hogy ha megyek is egyszer Indiába, akkor azt se bánnám, ha az november elejére esne, legalább a Mannatot útba ejteném, miért ne. Kitörne belőlem a fangirl énem, mint ahogy belőlük itt.

0 Tovább

Zélandiak, ausztrálok: Srk is coming

Talán beszéltünk róla. Talán nem. Inkább nem, de Shahhrukh azon kevés színészek közé tartozik bwban, aki azért a határon túl is jól megismerteti, megérteti magát, és ezt tudja ám.

Ezért rafináltan, ha megteheti, ha még megteheti turnézik egyet évről-évre, ide vagy oda, ahol sokadmagával sztárokkal elviszi bw-ot más országokba is, hogy megismerjék, szeressék odaát is. Nyilván a bwszűz az is marad, persze jó elcsípni őt is egy ilyenre, de azért alapból tudvalevő, hogy nekünk(fanoknak) szól ez elsősorban.

A Temptation Reloaded nevet viselő világkörüli turné sorozat legújabb részében, idén Új-Zélandon és Ausztráliában 'host'ol bw. Vele együtt, Shahrukh 'bw willy fogja' Khannal az élen, meg Rani Mukherjivel, Madhirut Dixittel, Jacqueline Fernandezzel (heh) és Yo-Yo Honey Singhhel (heh heh) a háta mögött hódítja meg a világ, a világ ezen részét.

Szóval, aki most zélandi, aussie, azt most nagyon utáljuk, hogy lehetősége van egy ilyen showra elmenni. Ha most pár kilométerrel arrább születtem volna...ejh. De azért jó ezt látni, és remélem sokan is lesznek. 

0 Tovább

Brett Ratner magának akarja SRK-t

Egy unalmas hétköznap, ami úgy indult és olyan volt, mint a többi, egyszercsak hatalmas fordulatot vett, az eseménytelenségnek lőttek, hiszen Brett Ratner hw rendező ráírt mindenki és minden követő szeme láttára (bármilyen ok nélkül) Shahrukhra, hogy de szeretne már egyszer az életben, még a pályafutása során vele dolgozni. Sőt rajongónak is kikiáltotta magát, mert ő az.

Persze a válaszra se kellett sokáig várni, meg is érkezett az a bw színészóriástól, aki nyilván nem küldte el semmilyen éghajlatra, hogy hagyjál már öreg, ne fárasszál, hiszen visszafanozott, és ő se zárta ki a lehetőséget egy együtt valahány valamikori működésnek.

Aminek Brett annyira megörült, hogy leírta még egyszer ugyanazt (*ásít*), amit már egyszer megtett, és tudunk is kívülről blabla, de azt hozzátette, hogy most pont Budapesten (hwhat?) forgat még, gyere csak, legyél a vendégem. Ez után viszont nem történt semmi, SRK nem válaszolt, így csak arra tudunk gondolni, hogy ez a Budapest nem volt neki kerek, azt se tudja hol van, meg mi az (plusz Dubaiban volt éppen). És hagyta inkább annyiba.

De jöjjenek maguk a tweetek, beszéljenek helyettem, hogy tényleg megtörtént. Brettnek meg gondolom arra fel csillogott a szeme, hogy pár hónappal korábban SRK a Chennai Expressel megdöntött pár bw filmes rekordot, tehát értjük mi honnan fúj a szél.     

Brett kezdte az egészet ezzel: "@iamsrk I would love to work with you one day!! Big fan!!!"

SRK erre így replikázott: "@BrettRatner Would be my honour. I am an avid follower of ur work & a huge fan of ur films. Would love to come & see u work on sets one day."

Amire Brett meg így folytatta, hogy: "@iamsrk It would be an honor to have you on one of my sets. I am shooting Hercules now in Budapest for another month. Please be my guest!

Aztán vége lett. De minden jó, ha a vége jó alapon, ebből még mozi lesz még akárki meglássa. Amúgy 1%-ot nem adnék rá, hogy összejönne ez valamikor is. Bár bekajálnám.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek