Egy picit egészen biztos vagyok abban (és lehet ezt később megbánom, vissszaszívom), hogy SRK élete és pályafutása legjobb döntését hozta akkor, amikor igen mondott a Fanra. Persze kérdezhetitek okkal, minek ez, hiszen a Chennai Express meghozta a számára a régóta dédelgetett és várva várt box office elismerést, de azért ne hogy már az legyen az etalon tőle, akar ő még díjakat nyerni, meg megmutatni még többet annál, amit eddig. Hogy képes olyanokkal is együtt dolgozni, akikkel még nem. És akik egyébként eléggé minőségi és más bw darabokat készítenek, mint azt a nagy elődök, a vén örek rókák teszik. 

Emlékszem, amikor először olvastam arról, hogy SRK akár még Maneesh Sharmaval, és Habib Faisallal hozza össze a sors egy film erejéig, hát azt mondtam magamban, végre megjött a sütnivalója. Nyit oda meg arra, ami valahol bw jövője. Nem hoz agyonpénzeket, viszont a tartalom és a csomagolás is bennük kirívó, hogy így mondjam. Különleges, miközben nem szakad el attól, ahonnan jött, vagy ahova tartozik. Maneesh eddig a BBB-tal, a LvsRB-bal, meg a SDR-szal bizonyította irtózatos fene nagy tehetségét rendezőként és Habib Faisal is letett már egy piszok jó Ishaqzaadet az asztalra, azon kívül, hogy inkább a forgatókönyveken jár az esze.

Megszokott páros, akik most már biztosan kiegészülnek Shahrukh-kal a következő filmjükben, a Fanban. Amiben SRK elvileg egy új oldalát mutatja meg. Legalábbis ami a kinézetet illeti. Hiszen, nem véletlen, hogy erre a feladatra nem akárkit, Greg Cannomt kérték fel, az oszkár díjad smink maestrot, aki többek között a Benjamin Button különös életéből is aktívan kivette a részét, hogy varázsoljon belőle olyasvalakit, akit nem látott még a bwilág. Már most izgulunk. fingers crossed.

A forgatás a tervek szerint nyáron veszi kezdetét. A heroine személye pedig kérdőjel. Ha nem Deepika és Katrina lesz, már megnyertük a főnyereményt. Mert mindkettőből sok volt már az oldalán. A legutóbb hírek pl. arról szóltak, hogy Vaani Kapoor is ott lehet a jelöltek között. Amit igazából hol is kell aláírni?