Valaki beszélt Shah Rukh Khan fejével, ez már biztos. Mert a múltkor felhozott Raees után egy újabb ígéretes filmhez adta az aláírását meg a nevét. Ami legalább annyira érdekes, mint amennyire váratlan, legalábbis amit  tudunk egyelőre. Arról nem beszélve, hogy ez egy jó út neki, amikor olyanokkal dolgozhat, akik azért már nem Farah Khanok, vagy hogy is mondjam, a régi kor gyermekei. Ezért kéne Bejoy Nambiarral, Anurag Kashyappal, vagy éppen Prabhu Devaval forgatni, mert öregszik és akkor úgy is mindegy már.

Na de lássuk a mostanit! A YRF égisz alatt készül majd. A címe Fan lesz. Májusban kezdik el forgatni. És ő már biztos szerepelni fog benne, ezt ki is tweetelte, azt már nem, hogy ki írja és rendezi, de mi azt is tudjuk.

Maneesh Sharma lesz ez utóbbi, akinek a nevéhez olyan filmek köthetők, mint a BBB, Ladies vs Ricky Bahl, vagy az idén bemutatott semmihez sem hasonlítható Shuddh Desi Romance. Az író pedig Habib Faisal, aki dolgozott is a direktor úrral, tehát jól ismerik egymást. Ergó megszokott csapathoz érkezik a sztár, akik hát pont nem arról híresek, hogy a konvencionális bw filmekben utaznának, sőt. De mondom, ez akár még jó is lehet SRK-nak.

Remélem találnak mellé végre egy nem Deepikat, és akkor már főnyeremény lesz az egész. Persze már most is az, nekem.