Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Caller Tune

Nem is tudom melyiket könnyebb megjegyezni: a dalt, vagy a tánclépést? 

Saifnak meg igaza van, ezt csak imádni lehet, lelkesen lelkesedni érte, ami hiperszuper gyorsan eljut a fülekbe, majd aztán ott is marad, beköltözik oda, kitörölhetetlenné válik. De ugyanez (át)ráhuzható a a koreográfiára is. Ami természetesen Ganesh brilliáns agyszüleménye. Ez a Caller Tune, négy helyszínes, karakter bemutatós bjutiful szteppes megoldásos dalbetétjének ígykészültje. Kapjátok el. Hajtás utána. 

0 Tovább

How to make it: Pappi

THIS IS THE PAPPI SONG!

Nem kellett sok idő a Heropanti ebbéli filmzenéjének, és már is ott találta magát a lejtászási listák krémjében. Magasiskoláról szó sincs, már ami a dalt illeti, egyáltalán de nem évzene, viszont olyan szinten képes kiemelni a fotelből, és bugit hozni a nyelvedtől a füledig, hogy az irigylésreméltó, példanélküli hiánycikk bwban. És ilyenkor azt is elfelejtjük, hogy a kis Shroff táncol tényleg benne, azt viszont nem, hogy Kriti Sanon is. Amúgy meg így készült, pontosan így, ha nem mondtam volna még mi következik most alant a videó hajtása után.

0 Tovább

How to make it: Blame The Night

Bosco koreográfiája, Pritam megunhatatlan nánánánánája és azok a PILLANGÓK. Ergó így készült a Holiday Blame The Night című dalbetétje. Kedvet is kaptam újra megnézni-hallgatni, hiába volt már meg és ment át a fülemen 472561-szer, kell még egy. Bár oké, egy nézés nem nézés bwban. Hát jó. 

0 Tovább

How to make it: Shaayraana

AR Murugadoss hogy néz ki már? Mert ahogy írtam róla eddig, úgy képzeltem el, hogy valami - legalábbis - nagy ember, magas és hasonlók, hiszen nem láttam eddig őt magát, csak a filmjeit. Erre most nézem ezt az #ígykészültet, ami a Holiday egyik dalbetétjének szól, a Shaayraananak, aaaaaaa és leteszem a szempilláimat, amikor a rendező úr betoppan a képckokákba, hogy éppen véleményt formáljon. Na de mindegy is, csak engem meglepett. Egyébként hatalmas fazon, már ha nem is úgy hatalmas.    

A romantikus dal és betét pedig Shridhar koreoján alapszik. Meg annak mindenféle táncmozdulatán. És szeressük is nagyon. A színészek is ezt teszik. Elég csak rájuk nézni, meg azt halgatni, ahogy beszélnek róla. És nem hiszitek el, hogy ezt mondom, de bárcsak ott lettem volna én is a forgatáson. Annyira jó az egész hangulata, miközben nem poénkodják el, vérprofik ezek, értenek a szakmához, hogy hogyan kell azt szakmázni. Akki meg Sonakshi pedig elérte azt, hogy úgy tekintek rájuk, mintha ez lenne az első filmjük evör. Boldog majálist.  

0 Tovább

How to make it: Do the Rex

Az év rekámja címét eddig minden kétséget kizáróan a Durex indiai kiadása viszi.
Amitől
komolyan hasra esel, és a földhöz vágod magad, majd nem bírsz vele, és látni akarod megint. Meg megint. És megint. Ha pedig nem láttad elégszer, akkor itt és most azt is szemügyre veheted, hogy hogyan is készült. Így. És és Ranveer 4 prez. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek