Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Tere Ho Ke Rahenge

Ha ezt itt nálunk, Budapesten forgatják még a kamueső se kellett volna. De a Raja Natwarlalnak a Tere Ho Ke Rahengenél ez utóbbi is elég volt, ha már az égi áldás kimaradt, vagy nem lett volna elég. De aztán ez is mind hiába, mert a képi kontent jóval elmarad magától a daltól.

A YSR szerelem ezért szerelem pontosan.

A következő ígykészültben maguk a főszereplők mesélnek a filmzenéről, hogy mennyire szeretik, és mennyire ott van a szeren. Majd a forgatás is szóba kerül, mi meg csak nem tudjuk becsukni a szánkat a vége után fél órával se, hiszen Humaima Malick irtó természetes, hol volt eddig ő, miért nem láttuk sehol. Emraan meg nem az új Messi, azért kezet ráz a gyerekekkel, helloo. 

 Tere Ho Ke Rahenge dal > Tere Ho Ke Rahenge dalbetét 

0 Tovább

How to make it: Hangover

Csak hogy tiszta vízet öntsük a pohárba, Salmannak azért az autotune nagyon is a kezére játszik, de tudjátok inkább ez, mint 100 Priyanka dal. Nem is azért, mert nem veszi komolyan magát, hisz valamennyire igen, hanem mert ott van mögötte a Meet Bros Anjjan. Ez az ő érdemük. Ahogyan megírták ezt, desisen, nagyon magas évzene oktánszámmal (PeeCeenek ilyen nincs).

És talán, sőt biztos, hogy Salman seggén tolják fel konstans a szivárványt, ha csak szóba kerül ez a filmzene, pedig Shreya megint hogy ki tesz magáért a dal többi részében, amikor ő a mikrofon-soros. Aztán meg elhallgatják előlünk, márpedig ő igen kihozza azt belőle, amit csak lehet. A kedvencem, ahogy a refrént színezi, és ahogy Salman azt nem tudja. Rendesen tagoltan, a végét elharapva, a csúcsra járatva. Ott mindig elmosolyodom, hogy ez mekkora teliprofi.

 I am so stressed!! What do I do? Romantic song with Salman Khan!!  

Persze Salmannak is kijár a önvállveregetés, hogy megcsinálta. Pedig a következő ígykészült a tanú rá, hogy azért maga se hitte volna, hogy ebből lesz valami. Látni, az MBA fiúk se bírják cérnával, majdnem elnevetik magukat, de ha ők nem, mi helyettük is ezt tesszük, ahogy látjuk a színészt szorult helyzetben, nem valami masala híróként feszítve. Küzdeni az énekléssel, nagyon fun az egész. Haláli, de ehhez a színész is jó arc. áriáriári

Aztán annyira belejön, hogy már mindenhol minden körülmények között énekelni van kedve (ennyire azért ne legyünk nagyképűek). De szerencsére a stúdió mellett a betéthez, annak készültjéhez is kapunk snitteket bőven. Amit konstatálva, az ember irigy, és egyben dagad a melle. Mert bw szerelem, pontosan ezért, míg a fene vigye el, hogy megint nem lehettünk ott.

Végigkacagtuk jóízűen és szituáltan ezt a howtomakeitet. Meg is néztük még egyszer, hogy tényleg ilyen volt ez, vagy csak déli báb. De nem, ez feelgood. Kár, hogy csak 3 perc az egész. Epic. Főnök. Dat.

0 Tovább

How to make it: Jumme Ki Raat

Jacqelinenak tényleg olyan volt a Kick, mint a karácsony. Hiszen az álmai váltak valóra azzal, hogy Salman Khannal szerepelhetett, mitöbb táncolhatott együtt. Most éppen a Jumme Ki Raatban, amiért odakint indiaszerte eléggé megőrülnek az emberek. És bár első fülre mi nem voltunk lehidalva tőle egyáltalán, viszont a sokadikra azért mintha belerázódtunk volna, és most már teljesen megbarátkoztunk vele. Tapad na, a beatek ölnek, igazi fülmágneses. Most pedig már azt is láthatjuk hogyan készült a dalbetétje. Így-így. 

0 Tovább

How to make it: Awari

Az év eddigi legjobb tételezése, ami nem is az. Mármint item number. Mert a készítők nem így gondolnak rá, viszont mégis képtelenség máshogyan. Hiszen ha ez nem az, akkor mi. De a lényegen persze nem változtat, hogy nagyon frenetikusra sikeredett, már körberajongtuk egy poszt erejéig, most pedig azt láthatjuk ahogy készült.

Vagy látnánk, mert a showt teljes joggal az item lédi: Prachi Desai lopja el. Ő van a középpontban, és némileg roppant fura mód nem beszél bele a takarítónénitől kezdve a világosítóig mindenki, hanem csak ő van (80%-ban). Ilyet is ritkán látni na. Jóllehet a forgatásról se derül ki kendőzetlenül akármi, bár ezen most szemet hunyunk. És megelégszünk PD-val, akin látszik, hogy nagyon imádta ezt csinálni. Mi meg csak örülünk neki.    

0 Tovább

How to make it: - Low Ana Lifeu

Shit that booty maama. Avagy meg lettünk sunnyleonozva ebben az évben. Mert ha már nem volt elég, esetleg hiányzott volna már, akkor most a köreinkben is nagy sikert aratott Baby Doll filmzene, Saree Wali Girl punjabi nóta után biza Kollywood felé vette az irányt a 'színésznő' és a Vadacurry egyik dalbetétjében tűnik majd fel. Aminek apró ígykészültje látható most itt nem sokat árulkodva. Amúgy Anirudh meg Andrea Jeremah a hangját adta hozzá, mármint a dalhoz. A látványvilágra meg holnap derül fény. Meglássuk.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek