Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: O teri

Azt már dalbetétnél lenyilatkoztam, hogy ezt a koreográfiát, bárhol, bármikor, bárkivel. Annyira. És, hogy azért nagyon irigy vagyok a fiúkra, mert Salmannal ezt végigcsinálták, sőt még ami lett belőle, úgy meg pláne. De hát ilyen ez a popszakma. Ha mást nem, legalább örülünk neki, hogy egy ennyire addiktív dallal és koreográfiával ajándékoztak meg minket az év első felében ők, aminek az ígykészültjét lehet most megcsodálni, és attól elcsábulni a következő videóban. Salman viccesre fogja, a koreo meg olyan, hogy akár 2x2 négyzetméteren is leutánozható, onetwothree...   

0 Tovább

How to make it: Besharmi Ki Height

Ez nem csak kívülről néz ki olyan jól, ahogyan jól kinéz, hanem belülről is az, az volt. Akkor, amikor készítették. És ahogy. Egyetlen szépséghibája a történetnek, ennek a #howtomakeit -nek (is), hogy nem voltam ott. A szívem szakad meg. Miközben végigmosolygom ezt az öt percet hatodszorra  visszanézve is. Meg hihetetlen nagy adag örömmel tölt el, ami után picit jobb minden. Mert nagyon telibetrafáltak ezzel, Varun is sokat dolgozott ezért, hogy ilyen legyen, az apuka is. De Ileana se csak és csakis a szépségével rabolja el a tekinteteket, valamint hát Bosco a koreo atyja megint kitett magáért. Ám tudjátok mit, ez a siker igazán a Sajid-Wajid sikere. Éljen. Gratula. Sidhet meg Ritesht, meg Arjunt egye csak szépen a penész, ők ilyet lehet soha nem fognak csinálni, ahogy én se. De ha még ilyenből jön több, akkor nézőnek se rossz megmaradni. Hiszen ez szórakoztatás a javából.

0 Tovább

How to make it: Gujariya

Ha most úgy döntenék, hogy világgá megyek, akkor útravaló gyanánt ezt biztosan magammal vinném, és ott lenne velem akárhova megyek is, vagy akárhol járok is éppen. Talán azért is, mert a dalbetét se az a kimondottan egyhelyszínes beállítottságú, amiben hatszor kerülik, kerüljük meg ugyanazt az épületet, szobát. Mert ahogy a most következő how to make it-ben is elmondják, utaztak ők már annyi mindenhol, azért, hogy végül így nézzen ki a Gujariya. A fülélményt nem taglalom engedelmetekkel tovább, az pazar, amittrivedis, viszont, ha mohók vagytok, és ennyi nem elég, látni akarjátok azt, ahogy még nem láttátok, ahogy készült, akkor hajtsatok utána. ógudzsáriáááá

0 Tovább

How to make it: Babby Doll

Lehet, hogy a világ megérett a pusztulásra, ahogy bw is, de Sunny Leone megcsinálta. Basszus. Persze ehhez inkább kellett a Meet Bros Anjjan, aki a zenét készítette, meg Kunal Avanti gyönyörű hangja, és a zseni koreográfus is, de azért mégis Sunnyval ('no problém') adják el, és most az egyszer annyira nem is zavaró körülmény. Mondtam nem ment át katrinkaifba, de vállalható és szexi az, amilyennek gondolom elgondolták és lennie kellett. Az is lett. És zavarbaejtő, de jelenleg nincs nap Babby Doll nélkül. Itt meg meg is nézhetitek (a)hogyan készült. Óbébidolémiszonédi vagy valami ilyesmi, már a szomszéd is kívülről tudja.

0 Tovább

How to make it: Tumse Pyar Ho Gaya

Annyi mindent akartam ide írni, hogy yehyehyehyeh, meg hogy Ausztrália szerelmem lett, nem beszélve a vörös négykerekűről, de csak azt tudom mondani, hogy bárcsak én is ott lettem volna. Mert ha már a végeredmény is pompás lett, akkor képzelhetitek a hogyankészültje meg még imádnivalóbb. Régen volt, hogy ennyire táncolhatnékom támadt már egy ilyen láttán és után. Semmi rúpiárt se hagyjátok ki tényleg. Nagyon feel, nagyon good. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek