Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make: Mashooqana

Ha a Heartless olyan nekem, mint a téli olimpia, akkor a Mashooqana meg a nyári. Mert ez utóbbi inkább érdekfeszítő, jobban vonz - úgy mindenkit, meg amúgy is évszakonfelüálló, ahogy maga a dal. A mester tehát legyőzte tanítványát, a filmzene meg filmet. Itt tartunk.

Meg ott, hogy Gaurav Dagankor új szerzeménye halkan bekúszott a mindennapok ütemébe. Simán az első negyedév legjobb bw filmzenéi között találta magát, bérelt helye van. Amihez még a dalbetétet sem aprózták el.

Derrick Fong (aha) és csapata meg se állt Dubaig, hogy ott táncosokkal, lambokkal, koreoval, repcsikkel, fényekkel megálmodja azt, amitől szerinte is bw az bw.

Ettől. Mert a promó után most azt is szemügyre vehetjük, ahogy készült. És bár kicsit sok a duma, de azért érdemes fellapozni, hajtani utána. Másikánáááá.

0 Tovább

How to make it: Patakha Guddi

Ha valaki eddig nem ismerte őket, akkor AR Rahman tett róla, hogy most már biztos igen. Ők tehát a Nooran Sisters, akik Imtiaz Ali új filmjéhez, a Highwayhez készített egyik filmzenét énkeklik el frenetikusan. És akkor elhiszem, meg elképzelem, ahogy a maestro ezt teljesen rájuk bízta, nekik találta ki, úgy formálta, hogy az nekik jó legyen. És jó is lett. Annál is jobb. Tetszik nagyon. Pláne a rusztikussága ami magával ragad, meg a tesók/nővérek hangjai is egészen egyedi. Miközben olyan természetes, ahogy énekelnek, ahogy a dal szól, hogy itt semmi szükség kiretusálni vagy kimaxolni az esős napokat naposabbra, mert ettől úgyis az lesz, eskü. 

0 Tovább

How to make it: Chaar Bottle Vodka

Azt nem tudom megígérni sajnos, hogy idén Sunny Leone item number nélkül maradunk-e (ha van isten), de, hogy filmmel érkezik az egészen biztos. Sőt nincs is olyan messze a Ragini MMS sequeljének bemutatója, amiben főszerepel, szóval érthetően-érezhetően kezdik bevezetni a köztudatba, a filmbuzi gondolkodásmódjába, hogy lesz ilyen is, ne hagyjuk ki semmi pénzért. Csak vele. Csak miatta. Csak tőle. Meg Yo Yo Honey Singhtől máris egy dallal köszöntenek be és kopogtatnak felvezetésképpen. Ez lesz a Chaar Bottle Vodka, aminek az ígykészültjébe nézhetünk bele pár másodpercre (nem több rly) a következő videóban. Ja és közbe még a felek is lenyilatkoznak. Hát meglássuk. YoYo eddig 2014-ben nem tudott hibázni, a kérdés tehát az, hogy Sunny vajon lehúzza majd, vagy őt is sikerül felemelnie magával együtt? 

0 Tovább

How to make it: Jashn e Ishqa

Biztos nemcsak nekünk, hanem Ranveernak is emlékezetes marad(t) a Gunday Jashn e Ishqa dalbetét forgatása. Akivel megint annyi minden történt, leginkább szerencsétlenség meg baj, hogy azt már nehéz elhinni. Főleg azok után, ami tavaly a Looteranal is megesett vele és most is. De hát a bw színészek élete nem csak játék és mese. Az meg, hogy így sikerült leforgatni, direkt nem árulom el mi történt, nézzétek, le a kalappal előtte tényleg. Még akkor is, ha van az a pénz, és ez a dolga, viszont beleadott apait-anyait így is. Alig lehetett lefogni, hogy csinálja már. 

Így készült tehát az újkori bromance legjobb bw szózata. Sohail zene szakértésében, Boscoék koreográfiájában előadva, hídon alatt felett, vonaton, vízen, hajón, utcán, meg mindenhol és mindenhogyan prezentálva. Ja és tátátátátátátátá. Szeressük is, megérdemli. 

0 Tovább

How to make it: Sooha Saha

Ezt megint senki nem látta jönni, hogy ez lesz majd. Egyszer valaha is. Márpedig megtörtént, nagyon is igaz. Alia Bhat lett kérem az új Sonal Chauhan. Aki a semmiből el kezd énekelni, úgy, mint a legnagyobbak. Sherya elpirul, már csomagol, hogy az idő eljárt felette, és már önjelölt bw színésznőkkel kell felvennie a kesztyűt, akik egyik percről a másikra mikit ragadnak, és még tudnak is. Alia Bhattot meg úgy néz ki AR Rahman fedezte fel, biztos hallotta, ahogy zugénekel, aztán jött neki az ötlet. Végülis egyáltalán de nem bánjuk, hogy a színészek mellett a plébek énekesek mezőnye is át-átalakul kissé, és jönnek új hangok. Hajrá hajrá. Nekünk tetszik.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek