Ha tavaly nem lett volna Milkha futása, akkor ez most hú meg ha lenne, a végén 
valami káromkodással lezárva. De azt látva, a Mary Kom egyelőre tesónak számíthat. Ami szó se róla felveszi kesztyűt ROM filmjével, nem kell elbújnia, van benne potenciál, kraft, és bw. És tudjátok mit, még az sincs kizárva, hogy az utolsó kong után győztesen hagyja el a ringet. Ergó elfeledteti azt, hogy mit is néztük tavaly ilyenkor, meg kitől voltak hangosak a mozik.

Mert a piros sarokban, ott van egy Priyanka, aki díjért, díjakért megy ezzel a szereppel. Bejelentkezik, még a filmet se kell látni. És oké, hogy nem ez az első és nincs kimondva, viszont a napnál világosabb. Pont az imént olvastam egy Kareena Kapoor interjút, ahol azt mondja, hogy ő aztán tök furán venné ki magát egy ilyen szerepben, ami valahol vicces lenne, meg el se tudja képzelni -magát, ahogy egy Rani féle Madaariban se. Tehát PeeCee dobva a makeupot, az éneklési mizériát, a Barfi után megint vált, ami akár még jót tehet neki, a karrierjének, meg a hatereknek, hogy ilyet is tud. Ráférne, ezért drukk az meg van tőlünk. Hajrá. 

Meg is dolgozott érte nyilván. De majd a mozi adja meg a választ arra, hogy aztán tényleg úgy tekintünk rá, mint Mary Kom. Mert Farhan a BMB-ban elég jól vette ezt az akadályt. Azt nem tudom, hogy a debüt rendező mennyit tud ehhez hozzáadni vagy elvenni. Okosabb nem leszünk vele, a trailer azért bőven ad okot bizakodásra. Lehet ROM sem tudná ezt jobban megoldani. 

A történet? Igaz. Nem minden képkockája, de azért nem lesz egy Gunday talán belőle. Mert hát ez is biopic akar lenni, azt vette a válára meg a fejébe, mintsem igazi sportfilm, ahogy a Bhaag Milkha Bhaag se merte ezt bevállalni. De aztán meg igazuk van, hisz bw mesélni tud nagyokat nagyon, a többi meg úgyis körítés. A ringjelenetekre azonban akkor s egészen kiváncsi vagyok ott mit sütöttek ki, mert azon kívül egészen biztos nem lesz hiba.

A zenét Shashi-Shivamm szerzi. Hogymi-hogyki? Nekem is új. De azért igazán megajándékozhatnának már végre jó bw sportfilmes zenékkel. Mert az hiánycikk, a BMB is valahol itt vérzett el. 

Verdikt. Ez mozi.