Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Action Jackson trailer

Nagyon baba. Prabhudeva a remake készítés Cristiano Ronaldoja. És lehet sírni, hogy soha sem fogy ki, már unjuk is valahol legbelül a sok dél-indiai feldolgozást, de a trailer ennek a szebbik arcát mutatja. Hogy közbe van is miért lelkesedni, ha erre kerül a sor újfent. PD meg a garancia, aki ez előzetes láttán még akár Ajay Devgnt is közelebb hozza hozzám. Mert alapjáraton akármennyire nem csípem a színészt, ezt most eladták vele. Kicsit nyílván túlhúzott az egész, de ahogy beleépít elleneket az autóba, ahogy badassnak tetszik lenni, vagy vállára veszi a már nem gondokat, közben felszedi Sonakshi Sinhat, az nekem guilty pleasure. 

0 Tovább

Detective Byomkesh Bakshi teaser

A desi Sherlock itt van, elsőként itt van. De igazából hagyjuk is a Holmes fétist, az egy másik világ, annak vígadjunk inkább, hogy bw megint képes Dibakar Banerjeenek hála egy olyan műfajjal bővíteni az amúgy se szürke palettát, ami hiánycikk arrafele. A direkt nyomozós mozik nem hétköznapiak, a Kahaani is több, más volt ehhez képest. Ezért is jó látni, meg hogy teaser se altat, marhajónak fest. 2015 pedig Sushant Singh Rajput éve lehet. Csomó nagy dobással a tarsolyában, ez is ott terpeszt. Nem félek, vagy féltem, se őt, se a filmet. Jó kezekben volt, szerintem képes lesz megugrani a lécet.  

0 Tovább

Happy Ending trailer

Ha fele annyira lesz móka, mint a GGG volt a rendező párostól, már megérte. És valahogy hiszek is ebben, bennük, vagy inkább abban, hogy ez rossz nem lehet. Vagyok is elfogult, amire trailer csak ráerősít, hogy a fiúk tudják mit csinálnak. Romkomot egyszóval. Pár cameoval megdobva, kaliforgiát indiai módra, első fülre zamatos zenékkel. SAK karrierje és renoméja megmenekülhet a csúfos Humshakals betli után, a Sachin-Jigar is cámingbek, Govindáról nem is beszélve. Filgúdnak tetszik lenni, az év filmjeként számítok rá. Hajrá. Amúgy miről szól a boldog befejezősdi?

- SAK élvezi az írók nagyszerű életét (csajok, pénz, yoloka, partika vonatról nincs leszállás)

- Egészen addig, amíg rá nem jön, hogy az mégse olyan nagyszerű

- Kell B-terv

- Jön is Govinda

- Közben szól a Hííílkénácsónácsó

- Ileana meg simán csak szép

- A fagyis jelenetnek üzenem challenge accepted

- Majd elhangzik a kulcsmondat: Different is nothing

- És akkor cast-felvonulás, mennyi cameoval

- Ileana nagyon kitenné, de nem tudja, és ez még vicces is

- Bhenchod

0 Tovább

The Shaukeens trailer

Nem tisztem az ördögöt a falra festeni, de Abhishek Sharma rímékje a trailer alapján alig lesz megkülönbeztethető attól a szinttől, amit az idén a Humshakals vagy az Entertainment képviselt. Kvázi, hogy viccesnek képzelte magát, úgy is adták el, miközben a vonzáskörzetében szórványosan akadt csak egy humorbonbon, és azt is lehet csak azok kapták el, akiknek az ingerküszöbük alacsonyan van, volt, lesz.

A történetről sem kell nagyban gondolkodni. A három öreg megunva az otthoni szürke hétköznapokat becsücsül a minibe, hogy aztán Lisa Haydonra ámuljanak meg bámuljanak és minden kívánságát teljesítsék. Majd bekerül jól a képbe Akki is, aki sokak szerint ellopja a showt is a többiek elől, de showt egyelőre nem látok. Szumma. Sok bizodalmam nincs most ebben a projektben.

Értem én, hogy Tere Bin Laden, meg hogy ez mégis csak feldolgozás, és régen minden jobb volt, ám ha valami nem meggyőző, akkor megette a fene. 

0 Tovább

Bang Bang trailer

Múltkor fényeztem még valahol, hogy bw hogy összeszedte magát trailerkészítés ügyében, erre most a Bang Bang mindent lehúz, és visszalök az eredeti kerékvágásba, ahol és amiben nincsenek se magasjelenetek, se minőségi tartalom, se olyan csúcspont, amitől el kéne mennem. Szóval 'le lehet maradni', welcome to reality.   

Mert az igazság az, hogy elsőre nagyon nehezen akartam lenyelni, hogy ez AZ előzetes. Nem is a mikéntje, vagy miértje fogott meg negatív értelemben, hanem, hogy egy ilyen márkájú, és kaliberű film, ami nyíltan felvállalva feldolgozás kapcsolatát a hollywoodi alapművel (lásd Knidght and Day) tud lebőgni elég istenesen. 

Azért második blikkre már fogyaszthabbá érett, de a vállalhatósága maximálisan kérdőjeles. Kvázi Siddharth Anand nem tudom hova tette a sütnivalóját, pedig a teaser még maga volt az édes élet meg álom és satöbbi. Hangosan gondolkodom: vagy a pénz nem ment el másra, vagy konkrétan le lett ugatva ez a része filmmarketing folyamatnak.

Persze túlságosan nem rezeltem be tőle. Még ennek tudatában, láttán is moziban a helye és a helyem. Mert mégis hány és hány film dicsekedhet hasonló tartaléklángon működő előzetessel, aztán meg később már teljes valójukban feltámadást produkálva. Féltem is annak rendje és módja szerint, de lehet, hogy vissza kell szívnom azt a karakán véleményemet, miszerint jó döntés volt ennek nekileselkedni meg belevágni.

Cáfoljon rám Bang Bang, én lennék a legboldogabb tényleg.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.04.
2014.11.18.
2014.11.15.
2014.11.11.
2014.11.10.

Utolsó kommentek