Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmfare, Ranbir, Priyanka

Akik azt mondták, azt gondolták, vagy hitték, hogy Srk nélkül nincs Filmfare díjátadó, na azoknak nincs igazuk. Nem volt. Nem is lesz már. Hiszen az idei, bő két hét múlva megrendezésre kerülő valahányadikat a sorban nem ő fogja levezényelni meglepetésre, hanem más, meg mások. Ez persze nem zárja ki, hogy nem fog fellépni, vagy díjat kapni (bár igazából mire fel, chennai express rly?), de igazából nem is hiányzik onnan a színpardról. Az igazság az, hogy kicsit már meguntuk, túl sokat volt abban a szerepkörben. Jó, hogy pihentetik és gondolnak másra. Bár minden jóban van valami rossz. Vagy mi. És ez most is így van. Hiszen azt, hogy a Priyanka Chopra és Ranbir Kapoor hostkettőst ki találta fel, és miért, nem tudni (talán mert egyik se kap semmit, háh). Azt viszont igen, hogy ez halálkomoly, és ők lesznek a házigazdái az idei Filmfarenek. Voálá. 

0 Tovább

IIFA 2013, Deepikaval

Az IIFA már csak ilyen. Túl vagyunk az év felén, de még ilyenkor ilyenkor is jelölik, díjazzák, ünneplik a tavalyi év legjobbjait. Utoljára, ha minden igaz, ez a legutolsó awards a sok közül, nem lesz több már. A következő az év végére datálódik, de az már az idei termésből mazsolázik.

Meg jut eszembe, el ne felejtsem, azért is különc a díjátadók közt az IIFA, mert mindig máshol hostol, tartják meg minden évben. Idén például meg se álltak Hong Kongig, (Macao) oda mentek, repültek el, hogy hatalmas show performanszcunami keretében emlékezzenek meg 2012-re, a legjobbakra. Az est házigazdái SRK és Shahid Kapor lesznek, míg biztosan fellép Deepika Padukone, akivel egy rövid interjút is készítettek a próba alatt. Mi most ezt nézhetjük meg magunknak. 

2:10. És ilyenkor, ezt látva, mindig elgondolkodom, hogyha én állnék ott a kérdező helyében hasonló mód nem tudnék figyelni, koncentrálni arra, amit mond. Deepika egészen gyönyörű evvan. Megértem a srácot, ha túljátszotta, ha nem.  

0 Tovább

@iamsrk #TOIFA in Vancouver

Lemaradtunk róla, mint a borravaló, hogy a hétvégén megrendezésre került egy újabb bw awards a sorban. Név szerint ez a TOIFA, a Times of India díja, díjátadója, ami most már évek óta él és virul, elvileg nagy szeretne lenni, de a legnagyobbakhoz nem ér fel. Az, hogy külföldre viszi az egész gálát a színészekkel meg mindenkivel az legalább kiemeli a többi közül. Plusz jelenlét, megismerés, az ottani fanok örülnek neki nagyon (ajánlom magunkat, országunkat, olcsók vagyunk).

A győztesek listáját nem másolom ki, mazsolázhattok rajta itten, de semmi meglepetés. A Barfi tarolt persze, uncsi, az azonban új és fura, hogy az est "házigazdái"' Anushka Sharma és Ranbir Kapoor voltak, heh, ezt se gondoltam volna, hogy egyszer ilyen is lesz. Valamint az se elhanyaglható történet, hogy Aishwarya Rai Bachchan a szülést követő nem túl sikeres fogyókúrája után lépett újra, már másodszorra a színpadra és adott elő egy performanszt. Ergó comeback. Visszatért, 444.

Mi azonban nézzük azt, ahogyan a Király megérkezik Kanadába és seringeli a szeretetet oda is, mindenfele. Ja és He is HOT.    

0 Tovább

MTV VMA - 2013: Anushka Sharma

Az indiai MTV Music Video Awards díjkiosztón, gálán a legjobb hindi filmzenei albumok jelölteit szokatlan mód (már ami minket illet, nem az indiait) vezették fel, vagy éppen mutatták be a nagyközönség számára. A felolvasom, elhadarom, kihirdetem, elördögnórázom (aka ordíbál) lehetséges sokat megtapasztalt alternatívák helyett egy performansz keretében oldották meg (ezt is) ügyesen okosba. Segítségükre volt a feltörekvő-nem is csúnya-szép pénzt kapott ezért bw színésznő: Anushka Sharma, aki sokadmagával plébekelte és táncolta a jelölt albumok egy kiragadott, amúgy sok esetben kiemelkedő legismertebb filmdalát. Azt nem mondjuk, hogy a valaha volt, vagy csak az év legkirályabb performanszát tették oda a színpadra ők (SRK Filmfare fellépése a mai napig aláz), de hogy nem is a legrosszabbat az is biztos. Az igazi kraft azért elmaradt, vagy csak nem jött át így (élőben biztos más), viszont annyira iparos munka, hogy teljesen rendben van, nincs hiba.          

0 Tovább

Az 58. Filmfare, ahogy kezdődött

Bevallom, az egész díjátadót még nem, de azokat a bizonyos performanszokat már végignyálaztam, elsőtől az utolsóig. És mit mondjak? Azokat látva, megemésztve rá kellett jönnöm, hogy az utóbbi évek legjobb Filmfare (India Oszkárja) lett ez, az 58. a sorban. Egy igazi show, amilyennek lennie kell.

Ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy teljes mértékig kimeríti a nagybetűs szórakoztatás fogalmát. Még úgy is, hogy a fellépők között a női delegáció Katrina és Anushka személyében nem éppen a legjobb formáját hozta. De szerencséjükre néhol a zenék, néhol a koreográfia, a környezet koncert miliő dejavu, néhol a szépségük elterelte a figyelmemet, arról, hogy ezt ügyesebben-okosabban is meg lehetett volna oldani, ahogy azt férfiak megmutatták. De bw már csak ilyen. Az erősebbik nem és más senki. A hero a heroine előtt áll, punktum. Nincs ebben lárifári.

Shah Rukh Khan, Hrithik Roshan, Ranveer Singh mind-mind-mind zseniális produkciókkal léptek fel és örvendeztették vele a nagyérdeműt, köztük engem. És úgy igazán nem is tudok kit kiemelni, mert hogy az jobb volt annál, annyival, meg ennyivel. Nem hazudok megfordult a fejemben, hogy győztest hirdetek, de egyszerűen mindegyiknek megvan a maga bája, erénye, erőssége, és izgalmassága, funfaktora.

Hrithik pölö úgy táncolt az este, az Awardson, ahogy akkor senki más. Ezt elvenni tőle butaság is lenne. Miközbe Ranveer fellépésén meg nagyon röhögtem. Hangosan. Mesteri volt, ahogy a különböző korszakok tánclépéseit, mozdulatait hozza vissza a jelen, modern bw filmzenék alá. Imádtam, minden egyes másodpercét. De az eddig nem sokat emlegetett Student of the Year színésztrió (Alia, Sid, Varun) kissé művészi, kissé akrobatikus danszolását is megzabáltam. És bár igaz, hogy az elején még furának hatott az Ishq Wala Lovera befűzött emelgetések, balett miegymás elemek, azonban a végére én tapsoltam a legjobban, hogy még egyszer, vissza-vissza-vissza.

Végezetül pedig Shah Rukh Khan. Aki úgy indította el útjára az egész díjátadót, ahogy díjátadót az utóbbi években senki soha (még a nagy Oszkár se). Ehhez kellett persze az, hogy bw idén legyen 100 éves!, és hogy Ganesh Hedge ezért egy külön dalt hozzon össze. /Arról nincs információnk, hogy a koreográfia kitől is származik/. Amit pont Shah Rukh Khan, a színész énekel el, vagy beyoncizik, tökmindegy, mert én is meglepődtem rajta, mint Deepika, irigykedtem, mint Ranveer-Arjun, hullámzott a fejem, mint Sujoy Ghoshnak, csápoltam rá, mint Parineeti, bebarfiztam, mint Ranbir, mosolyogtam, mint Sridevi, tapsoltam, mint Priyanka és élveztem, örültem, majd a végén már kifakadt belőlem is, énekeltem, mint ha nem lenne holnap, és én is tudnék. És az a befejezés, omg!

Mi ez, ha nem a minőségi szórakoztatás? Ami amellett még tiszteletét teszi, és fejet hajt bw előtt nagyon stílusosan, elegánsan (azért a RaOne önpromo és a Jai Ho picit minekvan, de elnézzük neki). Valahol ilyenkor jó igazán bw-ot szeretni. Tíz percre komoly fangirl lett belőlem. És azóta is vissza-visszatér.Köszönöm B'wood. Köszönöm Ganesh. Köszönöm Srk. Köszönöm Filmfare.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek