Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hello! Hall of Fame Awards '12

Összefoglaló. Van benne lol kategória - lol győztes, egykét megérdemelt díjazott, indiana jones zene, címlap fotózás, és klisé interjúk vol1000. Tehát rendkívül izgalmas, eseménydús, bw színészekben gazdag a következő videó az awardsról hét percben. A többit kivágták inkább, yep. Madhuri Dixit meg gyönyörű, köszönöm, hogy elmondhattam.   

0 Tovább

Best jodi of the year: Shah Ruk Khan és Katrina Kaif

A Big Star szerint legalábbis. (NOT)

0 Tovább

The Vogue Beauty Awards - 2012

Az idén harmadik alkalommal (a mumbai Taj Lands Endben) megrendezett awardson a különböző és színes beauty kategóriákban volt hogy a bw élet meghatározó alakjaiból, értsd színészeiből kerültek ki a végső győztesek. Óje. A Pinkvilla oldal pedig ki is emelte, hogy kik is ők pontosan.

Ha most gyors végigfutsz rajta mindegyiken, akkor azt mondhatod, hogy igen-igen-igen-igen-igen-igen. El kell ismerned egyikben sincs hiba. Megérdemelték, mind.  

0 Tovább

IIFA Awards 2012 - a Shahid Kapoor performansz

Táncban nagy. Mert nem túlzok, ha azt állítom, hogy bw egyik legjobb (színész)táncosa ad nekünk izelítőt abból, hogy milyen is az, ha ő tánccipelőt ragad. Gyerekek, ezt nevezem én előadásnak. A csúcspontja egyértelműen az volt, amikor Prabhu Deva is beállt danszolni Shahid mellé. Az tényleg olyan gyönyörű volt, hogy sírni lett volna kedvem azonnal, de még sokadszorra visszatekerve is a hatása alatt vagyok. Valaki szerint ez az a bizonyos performance, ami a legjobb, az év legjobbja. Kvázi hozzá hasonló szintben, minőségben, kreditben nincs-nem is lesz már többet idén. Meglátjuk. Bár ez örök marad, szerelem és kultság 2in1. Oda van téve, úgy mindenhogyan. És ilyenkor eszembe jut, na pont ezért imádom bwot. Kitkat.      

0 Tovább

IIFA Awards 2012 - győztesek

Mint kiderült, az általam tudni vélt vasárnap helyett már szombaton gazdára találtak a díjak és szobrok a 13. IIFA Awardson, Szingapúrban. Nagy meglepetés igazából nem volt az este, köbö a Filmfare díjazottjait díjazták itt is. Ilyenkor azért elgondolkodom, hát akkor mi a fenének is kell ennyi gála már? Nem unom, nem arról van szó, ők se unják - táncolnak és énekelnek, de simán találhatnának olyan filmeket a 354543. awardson ami az előtte ikszen nem volt. Hiszen jó lett volna a Shaitant, a Dhobi Ghatot, vagy akár a Shor in the Cityt látni elindulni legalább az esélytelenek nyugalmával (vannak olyan jók, tényleg). Tudom-tudom, túl sokat kérek. Ez bw.

No mindegy. Most egy ideig uborkaszezon lesz awardsok nélkül. 2011 legjobb filmjeit már agyondíjazták úgyis-úgyis, az idei évnek pedig még csak a fele telt el. Valahogy megleszünk. Túléljük. A tovább mögött egyébként bújnak meg azok a bizonyos iifa nyertesek. Kitkat.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek