Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmfare Nomination Party - 2013

Igen, pontosan ezt imádom ezekbe az awardsokba. Ennél már tényleg csak maguk a jelöltek imádhatják jobban. Azt, hogy egyszer összegyűlnek és megünneplik azt külön, hogy jelölve lettek. Majd a díjátadon megint ünnepelnek, tánc, ének minden. És ha annak vége, akkor még ott van, jöhet az afterparty. A bw színészek élete sem játék és mese. Konkrétumokról később kidumálunk. Most nézzük meg milyen színű rúzzsal érkezett Shruti Haasan, akiről amúgy fogalmunk sincs mit is keresett ott.  

0 Tovább

Aztán a 19. Colors Screen nyertesei

A Colors mindig az arany középút. A Zee meg a Filmfare között van valahol a helye. A kis filmekre talán ő figyel a legjobban meg a legérdekesebb nyertesek névsorát is neki lehet köszönni évről-évre. Itt mindig van esély valami másra. Pölö egy Filmfare sokkal kiszámíthatóbb, a Zeeről ne is beszéljünk. Jelentem most is volt csoda. Elég csak a legjobb filmmel kezdeni. Sehol Kahaani, Barfi, EV, hanem ott a Paan Singh Tomar Irrfan Khannal. Sokan szeretik, a kritika is dicsérte, jó választásnak tűnik, ha nem is legjobbnak. Bár ha a Filmfare jelöltetket nézzük ebben a kategóriában, ahol simán csak lapátra lett téve a PST, nincs ott a legjobb ötben, akkor valahol megérdemli, hogy itt nyert valamit magának. A legjobb férfinél azonban elzeecinezték picit. Hirtelen gondolom nem tudtak dönteni a legjobb film után, mert mégis Irrfan ott van legyen itt is, de Ranbir Kapoort meg kihagyni vicc kategória. A legjobb női mellék ugyancsak kinder meglepetés. Talán maga Dolly Ahluwalia se hitte el. A promosing kategória so true, de Javed Akhtarnak ezért a dalszövegért nem adtam volna semmit, másikért már igen. Amúgy ez is korrekt lista, és az tetszik benne, hogy azért nem ültek fel az Ek tha Tiger sikerének, vagy éppen a JTHJ-t nem kezdték el ajnározni, mert Yas Chopra.

0 Tovább

A 13. Zee Cine nyertesei

A hagyományoknak megfelelően idén is a Zee tévé kezdte el a díjszezont. Már 13. alkalommal. Talán erős és túlzás azt mondani, de sokak szerint a legkevésbé komolyanvehető awards ez az összes közül. Nem azért, mert általában szokásuk egyszerre két embernek is odaítélni egy díjat, amit a mai napig nem értek, hanem mert annyira szembeszökő, hogy az igazán nagy sztárokat tolják, a kicsik meg kicsik és le vannak. Most azonban az a fura helyzet állt elő, hogy eléggé rendben van a nyertesek névsora, ha egy pillantást is teszek rá. Nincs is mibe nagyon belekötni. A Kahaanit szerették, ahogy a Barfit is, sőt Gauri Shinde az EV-ért megkapta a legjobb debüt rendező díját. Zenében Pritam az első, 2012 tényleg róla szólt. Katrina, mint ikon azért vicces na, de pl Rishi Kapoornál negatív szerepben jobbat keresve se találtak volna. Ja és szerintük a Radha az évzenéje.   

Best Actor Male  (Popular) – Salman Khan (Dabangg 2)

Best Actor Female  (Popular) – Priyanka Chopra (Barfi!)

Best Director - Anurag Basu (Barfi!)

Best Director (Jury) - Sujoy Ghosh

Best Actor Female  (Jury) - Vidya Balan (Kahaani)

Best Actor Male (Jury) - Ranbir Kapoor (Barfi!)

Best Film (Jury) - Kahaani

Best Film (Popular) - Barfi!

Best Debut Female - Yami Gautam (Vicky Donor) and Ileana D’Cruz (Barfi!)

Best Debut Male - Arjun Kapoor (Ishaqzaade) and Ayushmann Khurana (Vicky Donor)

Best Story - Sujoy Ghosh and Advaita Kala (Kahaani)

Best Screenplay - Anurag Basu (Barfi!)

Best Dialogue - Tigmanshu Dhulia and Sanjay Chauhan (Paan Singh Tomar)

Best Debut Director - Gauri Shinde (English Vinglish)

Best use of Media - Salman Khan

Song Of The Year - Radha (Student Of The Year)

Best Choreography - Ganesh Acharya (Chikni Chameli – Agneepath)

Best Lyrics - Kausar Munir – Pareshaan (Ishaqzaade)

Best Singer (Female) - Shreya Ghoshal (Saans – Jab Tak Hai Jaan)

Best Singer (Male) - Sonu Nigam (Abhi Mujh Mein Kahin – Agneepath)

International Icon (Female) - Katrina Kaif

International Icon (Male) - Shahrukh Khan

Best Music - Pritam (Cocktail)

Best Background Score - Ajay Atul (Agneepath)

Sa Re Ga Ma Pa Fresh Singing Talent - Shalmali Kholgade (Pareshaan – Ishaqzaade)

Best Marketed Film - Ek Tha Tiger

Best Actor In A Supporting Role  (Female) - Anushka Sharma (Jab Tak Hai Jaan)

Best Actor In A Supporting Role (Male) - Nawazuddin Siddiqui (Talaash)

Best Sound Design - Kunal Sharma (Gangs of Wasseypur)

Best Actor in a Negative Role - Rishi Kapoor (Agneepath)

Best Actor in a Comic Role - Abhishek Bachchan (Bol Bachchan)

Best Cinematography - Ravi Varman (Barfi!)

Best Editing - Namrata Rao (Kahaani)

Best Production Design - Rajat Poddar (Barfi!)

Best Action - Rowdy Rathore

0 Tovább

Ranbir Kapoor belépője a Zee Cinen

Az megvan, hogy díjátadóra menni komolyan kell, úgy kiöltözni, ahogy senki más, szmájlikat dobálni sokat, mintha nem is ismernéd a szomorúság fogalmát, meg pozolni, beállni, sablondumákat lenyilatkozni arra az 5454354 sablonkérdésre. Gondolom ez valami szabály, etikett vagy mi, lehet én is így tennék, viselkednék hasonló helyzetben. De mégis valahogy jobban tetszik az, ahogy Ranbir Kapoor megtörte a csendet. És átment öltönyösből emberibe picit. Annyira, hogy aztán kijöjjön belőle, még a nyakkendőjét is megigazítva, hogy tudom apu hol a helyem, megyek is rögtön. És lehet Barfi can't dance saala, viszont azt jól megmutatta lehet ezt barátaim így is. Funfunfun.     

0 Tovább

Deepika és Srk a Color Screenen

A kézmozdulatokból ítélve önjelölt Diana Pentyk foglaltak el a színpadot, miközben szólt a  Tumhi din chadhe, Tumhi din dhale. Tumhi hobandhu, sakha tumhi. Ezt nagyon látni kell majd videó formájában. Dee ruhája meg egyszerűen csodás, az a korona jó helyre került. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek