Imran Khan nem tud leállni a vlogolással. Nem és nem. Míg eddig a forgatásról adott képinfot benne, ezekben, addig most már a film nagyvilági promoja van terítéken, arról szólnak a videk, van tele a youtube sajtó. A különbség régihez képest, hogy most már nem mindig az ő kezében van a kamera, és hogy a szakálla is mintha nagyobb lenne.

De pontosan mit is látunk?

Ott van Dubaiban, NY-ban, mindenhol ő, a sztár, aki hirdeti az EMAET igéjét. Még úgy is, hogy az utazása sokszor nem zökkenőmentes, mert egyszerűen mindig történik vele valami, rossz is ha éppen úgy van, és általában úgy van. Pl. a Delhi reptérre való út erre külön példa kezdésként. De ahogy elhagyja a poggyászát, miközben rajta kívül mindenkinek megvan, az is csak vele történik, történhet meg tipikusan.  

Később már azt látjuk, ahogy a színész zúz az éjszakába bele. De ott sincs lazulás, hiszen a filmet népszerűsíti, pontosabban a zenéit. A dj tolja is az EMAET címadó dalt egyéni kérésre, amiért a táncparketten majd megvesznek az emberek (NOT), miközben Imran szétdobál pár filmzenei korongot a tömegbe, aki kapja... szerencséje (vid erről lent). Már ez is kúl volt, de ez semmi. Mert ezek után még újságot is szerkeszt (cikket címlapot). Hwhat? Ugye, mondom.

Még Dubaiban csatlakozik hozzá Kareena is, a film női (másik) főszereplője is. Így együtt jelennek meg a dubai Arabian Center Mallban, ahol tömeg van. Nem Rákay féle kétmillióan vagyunk sacpermértékű, hanem szó szerinti sikitozó tömeg, csekk neki. Akik között aztán virágok találnak gazdára. 

Ugrunk egyet. Jön New York. Ahol a reptéren egy igazi IK fanatikus asszony rózsát ajándékoz neki, miközben azt látja, hogy a nagy lufik, az emberek odébb vannak, nem is rá vártak, hanem más valakit üdvözölnek a városban. Forever alone. Vagy mi ez a számára.

Majd szétnéz az utcán. Itt azért néha legalább meg is ismerik, éljen. Végül pedig ellátogat egy welcome partyra, egy fun eventre ahogy mondja, ahol még műsorral is kedveskednek neki, amiért ő autogramot oszt meg mindenkivel lefényképeszkedik.

Még egy város van hátra, arról is írunk majd.