Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Because I'm happy...

Annyira adja magát, hogy netto butaság lett volna ezt ki nem használni. Ahogy azt meg is tette a Happy Ending castja, amikor két forgtás között, vagy jelenet alatt, mellett készítettek egy mókás videót az elhíresült, picit már túl is használt Happy dalra. De így is funfunfunfun.

Igaz, ez ilyen félhivatalos, kiszivárgott, mert azóta már leszedték és privátba lehet csak befigyelni, de aki nem bírja kivárni a következő, már ofisöl világszintű megjelenést, az most és itt most betekintést nyerhet abba, hogy milyen az, amikor ők-színészek plusz cameosok elengedig magukat, és veretik csillionyiszor másodperc törtrésze alatt, nem pedig éppen Iszkaszentgyörgy. Happy---

0 Tovább

Mozgólépcsős szelfit valaki

Biztos feltalálták már az ilyet, csak én vagyok lemaradva. Az ABCD 2 castja viszont nincs. Élnek a mának, forgatak, szelfiznek, minden ami a csövön kifér. 

0 Tovább

Ha ma egy selfie képet néztek meg

Akkor ez legyen az!

0 Tovább

Alia Bhatt as/in Genius of the Year

Rossz választ adtál? Hülyét csináltál magadból? Mém lettél? Ne is foglalkozz vele sokat. A sírás helyett nevess magadon. Alia Bhatt pedig ezt tette, de milyen szenzációsan.

Bő három hónapja történt ugyanis, hogy a Koffee With Karanban Rapid Fire módban (showismerők előnyben), keretében megkérdezték tőle ki is India elnöke, amit ő nem tudott jól. Ez pedig aztán elég volt ahhoz, hogy ő legyen az internet trolljainak bajnerbálinti ottani kinevezett helytartója.  

Az All India Bakchod (AIB) volt segítségére. Akikkel ilyen áldoku stílusban viccet csináltak a lufiból, amit óriásira felfújtak azóta Aliaval és az ő nemjóválaszával kapcsolatban. Készítettek egy közel 10 perces videót, amiben bemutatják mi történik a színésznővel mindjárt a show után.

Interjúvolják, látjuk a családot rajta szakadni, a kollégákat is beleértve, de nem sokáig, mert Alia a sarkára áll, és jön a Faraday Faraday.

Tetszikelem.

0 Tovább

Ha a Mario indiai lett volna

Akkor az valahogy így nézett volna ki. Mert néhányan megálmodták és meg is alkották a nyolc bites instant klasszikus game indiaiasított féltestvérét. Amit hát hogy is mondjam játszanám. Miközben nyilván annak ez élmény elsősorban, aki otthon van, ismeri csöppet az országot meg a filmgyárait. De ha nincs meg, akkor is tud simán szórakoztató lenni. Jó storyline, humoros dialogok, és éjen örökké a

 Rajni Mode On 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek