Az arcom, amikor megtudom, hogy a jövő év pontosan ilyen jól kezdődik bw filmes szempontból. Mégpedig Vishal  Bhardwaynak hála. Hála.

Ő az tudod, aki legutoljára a 7 Khoon Maafot készítette el Privel. De nevéhez köthetők még olyanok, mint az Omkara vagy a Kaminey. Idénről meg semmi. Észre is vettük. Hiányzott a fekete humora, rusztikussága, különcsége, egyedi történetmesélése.

De majd most visszatér. Olyan abszurd, groteszk mókás komédiával, amilyent csak ő tud. Az MKBKM 2013 január 11-én költözik be a mozitermekbe. És várhatóan sokáig ott is marad akkor már.

A vezető színészek Anushka Sharma és Imran Khan lesznek, új szerepben, szakállal miegymás, ahogy őket (együtt se) eddig nem láthattuk. És ez most nem sablonszöveg, mert Vishal, ő az ok meg ott vannak a referenciái, azok is. 

A trailer több mint meggyőző. Annak ellenére, hogy sokat nem árulkodik a sztoriról. Viszont végigtáncolják az egészet, és még a zene is fülbarát (ki ezért a felelős?). Azt hiszem, meg is van mire fogjuk rázni decembertől.

I finally know...

What?

I have tragedy queen complex

u.i.: a vége meg óriási wtf. Olyan képsor, amire számítani nem lehet. De Vishal már csak ilyen. Ezért szeretjük.