Pont ennyi, azaz 100 poszt lett már kipáblikolva ide. Ejha. Csak nézek, mint amerikai a bw moziban. Nem hiszek a szememnek. Rendszert persze azért ebből nem akarok csinálni, megünnepelni minden ilyet, de a blog életében mégis csak ez az első nagy(obb) szám, amihez most jutott el.

Valaki egyszer azt mondta, a minőséget nem a posztok számában mérik. Igaza volt. A mennyiség nem egyenlő minőséggel. Nem is erre törekszem a csálcsitrával. De azért az eddigi blogokhoz képest elég gyorsan váltott át kettőről háromjegyűre a posztok összáma, s erre rácsodálkozom még mindig, újra és újra.

Önelemzés. Azt hiszem, a kezdeti ködös elképzelések után sikerült nagyjából annak teret adni kontent formájában, aminek úgy szerettem is volna, ahogy megálmodtam magamnak. Nyitott vagyok mindenre, szeretném színesebbé, még változatosabbá tenni, mert bw éppen ilyen. Nem akarom csak full textbe nyomni, bár az ellenkezőjét sem akarom igazán. Egyszerűen, ha van valami új kategóriaötlet és tetszik, mint a retro vagy most éppen az idézetek, akkor beemelem, mert nem para. Határok zilch.

Talán egy dolog van, amiből kevesebb jutott, és amiért csak ritkán megy a bugi a kezembe. Azok a filmfirkák. Már hatszor több filmben volt részem, ebben az évben (csak 2011), mint amennyi írással ez az oldal  rendelkezik, így esz a penész a legjobban. Meg úgy, hogy ez a része még jobban eladhatóvá teheti a filmet, bw egészét, mint egy hír, akár egy jó vagy egy rossz karcról van szó. Eredetileg a minden héten egy véleménnyel indultam neki, amit csak nem sikerült tartanom. Ezen mindenképpen szeretnék változtatni a jövőben.

Most ennyit. Amit még jó látni linkeltek ide, meg az origo néha oda a blogcímlapra, vagy bele ketrecbe a főoldalára. Köszi. Még három hónap se telt el, szóval ennek fényében ez nekem nagy funfunfunfun. Pláne úgy, hogy nem reklámozom szétagyon a blogot, van előmoderáció és nem klisétéma, autogenerált blogszolgáltatás n plusz egyike ez megint. Üzenet: továbbra is iszkoljatok hát ide, dansz.