Hogy mihez? 

A titok nem titok többé. Yash Chopra ugyanis elárulta következő, még az évben, a diwalin majd bemutatkozó, hónapok óta forgatott filmjének címét. Ami végül nem London Ishq és nem is Yeh Kahaan Aa Gaye Hum lett, hanem most már hivatalosan is a mai naptól kezdve Jab Tak Hai Jaan. Röviden JTHJ.  

Egyelőre még furán áll rá a szám. Gyakorolnom kell, sokat. Nem olyan, mint egy DDLJ, de azért ilyen london iskes baromságoknál fényévekkel jobb.

Azt meg gondolom mondani se kell, szétnézve a weben a nettársadalom kettészakadt a címet látva. Kurvajó és a szimplán szar besorolás és tábor létezik. A kettő között űr van. A(z Srk, Chopra) fanok természetesen mellé állnak, mások meg csalódásként élik meg a - Sholay egyik korábbi dalának - címét. 

De ha ez nem lenne elég casus belli, akkor már poszter is érkezett hozzá. A nagyon old, 80-as évekre, meg limonádé könyvek borítóira emlékeztető kialakítású plakátot a falra nem ragasztanám ki, viszont van baj, mert máshova se. Ezt még én is valahogy kevésnek érzem, hiába is néz ki szépen rajta Srk, Anusha vagy akárki.