Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baby poszter

A legújabb darab ellentmond annak a tévhitnek, hogy a kiváltképp arcoskodos plakátok már nem trendik a világban. Márdpedig de. Tessék csak erre odafigyelni. Aztán nem meghökkölni, ha legközelebb már a faladon néz vissza rád.

0 Tovább

Badlapur poszter

Varun Dhawan fogja a loverboy figurát és dobja is. Mert Sriram Raghavan új mozijában a hírek szerint már a színész egy új oldaláról mutatkozik be. Akció terén, bw kompatibilis és elhanyagolhatatlan bajusszal egyetemben. Meg olyan partnerek oldalán, mint Nawazuddin Siddiqui és Huma Qureshi. Bemutató február végén, a zenét a Sachin Jigar szerzi majd. Ez meg egy megszellőztetett plakátmorzsa, érdekel is.

0 Tovább

Egyezményes jelek között

A plakátra pillantva valami nem változik. És ilyen az indiai filmcenzúra. Amit most az Ungli is kénytelen lesz lenyelni. Mert a cenzori testület soknak érzi a sok középujjazást, amit elkövetnek már a filmben. Ezért kérik szépen, hogy ne legyen, vagy ne jelenjen meg úgy, ahogy. Értjük. Értik. Bár azért a bemutatóra tartalékolt uccsó plakát még abban és annak a fényében tündököl. 

0 Tovább

A comedy about romantic comedies

Még két nap a Happy Ending bemutatóig. Ami azért őrült nagy sikert nem fog learatni, de igazából egy tisztességes helytállást már elvárnánk tőle. Nyilván a filmnek magának kell bizonyítania, de akik szeretik a romkomot, a rendező párost, a sachinjigari dalokat, az legyen ott helyettem is a premier napján, és zsákoljon be egy-egy ilyen posztert, mert annyira éhezik az üres falat vagy fordítva.  

0 Tovább

A sokadik PK poszter

Ami lehet, hogy volt is már, lehet hogy nem. De mentségemre szólva nehéz lekövetni, mint az új adók érkezését. Aamir még mindig furán néz rajta, de már nem csak ő, hiszen Anushka is felveszi ezt az arcpózt, miközben a háttér meg a koncepció is a régi. Fal, nem fal, fal, nem fal...

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek