Lassan tényleg ott tartunk, hogy az item number, annak intézménye is átalakul. Hogy minden, amit eddig tudtunk, gondoltunk róla, az más irányt vesz. Persze nem máról holnapra történik meg mindez, és nem is ez a videó az első, de a változás szemmel látható rajta. Ő (DDC) is csak egy, a többi közül, egy a sorban, ahol, amiben minden item number elmélet és felfogás (már ha volt ilyen, hisszük, hogy volt) megdőlni látszik.

Jójó, abban én is egyetértek, hogy ettől nem kell még vészkorongot kongatni eszettül, mert még mindig kevés az ilyen a hagyományos, megszokott, echte item numberek mellett, de akkor is awkward moment belecsöppeni ebbe, egy ilyenbe, ismeretlen világba. Ami teszem hozzá még jól is sülhet el, hiszen Laila(a Tezzből) bár sokan ekézik, de mérföldekkel előzi ezt. Abból lehetett volna tanulni.

Ez van. Valahol tényleg jól beszélnek azok, akik szerint egy pofonnal egyenértékű csapásnak tudható be ez a következő tétel, amit majd a Departmentbe láthatunk viszont így. Eh. 

Szumma. Mindenképpen csalódás. Még egyszer nem nézem újra, és azon vagyok, hogy ebből még a filmben is továbbpörgetés lesz a vége. A legnagyobb hibája az, hogy nem hot & sexy, mint ahogy annak minimum lennie kéne, ahogy azt elvárjuk ettől a külön műfajtól. A dalt inkább hagyjuk, nem részletezném. Ami pedig a koronát is ráteszi erre a csodára, hogy ezért még egy brazil modellt, név szerint Nathalia Kaurt is képesek voltak elhozni bwba, hogy miért ne, mert végre új arc, és import, külföld, satöbbi majd megeszik. Innen üzenem: nem. Nem esett jól.