Iulia Vantur maga se tudja mit keres itt. Mi sem tudjuk. De segítünk kideríteni, hogy jobban képben legyünk, tisztázzuk a helyzetet, és lássunk világosan, napfényesebben ebben a ködúr által uralt ünnepi napokban. Addig is Áu áu. Vagy valami ilyesmi. 

A román tévés és színésznő bwba szóló csak oda tartó egyirányú jegyét (mert a visszaútat már az item song fedezte) nem másnak köszönheti, köszönhetjük, mint Salman Khannak. Akivel annyira jobban vannak, hogy azt el sem lehet mondani. Hol együtt, hol külön. De ha másra nem is jó az ilyen fajta kapcsolat, legalább egy item girl szereplésre futotta, már ha ez volt valaha is a top álmai között Vanturnak. Ha igen, akkor éljen neki.

Mert másban aligha lesz öröme. És most nem azzal van a gond, hogy Salman nője. Vagy hogy fehér. Vagy hogy Salman nője és fehér. Bár ez utóbbi elég sok indiainak nem tetszik. Jóllehet hozzászokhattak volna igazán, mert már minden évre akad egy #ffffff item girl feltűnés. Hanem az az egészben bibi, hogy ez nem lett jó. Tőle. Leginkább tőle. Mert az a faramuci képlet állt elő, hogy a dal még csak-csak elmegy szódával, tapad és ilyesmi.

Szóval a hajó rajta úszott el. És még igazán szexinek se mondanám a csomagolást. Mármint ami a dalbetétet illeti. Vanturról mindenki döntse el maga, amit. Abba nem folyunk bele. A koreo se adja. Bakwas. Kár volt érte. Meg érte. Ha értitek.