1) A Dangerous Ishq ott lehet az idei Cannes-i filmfeszten. Még nem 100%, de van rá esély, hogy majd szerepelni fog a programban. Mi drukkolunk neki, hogy sikerüljön. A film amúgy egy 3d thriller, a főbb szerepekben Karisma Kapoor és Rajniesh Duggal látható. Míg a rendező Vikhram Bhatt.

2) Karisma Kapoor újra. A tánckirálynő ha minden igaz, akkor újra felveszi a tánccipőt a Rowdy Rathore film kedvéért. Item girlként tér vissza, és úgy tudni, hogy olyan chikni chamelis lesz, már csak a rendező Prabhu Deva miatt is, aki annak a dalnak a koreográfiájában éppen hogy segédkezett.

3) Amíg a rendező Mohit Suri azt tervezi, hogy az 1990-es Aashiquit folytatja, most, 20 évvel az első rész után már új arcokkal, a modern időkben csomagolva, addig Mukesh Bhatt azon fáradozik, hogy egyáltalán remaket kapjon az eredeti. Hogy a kettő közül végül melyik fut be, az még kérdés, de ha egy éven belül lenne belőle egy sequel meg egy folytatás is az azért fura lenne, nem is egy szerencsés megoldás.

4) Priyanka Chopra az utóbbi idők sikerei után, lásd Don 2 vagy Agneepath azt is elmondhatja már magáról, hogy bw színészek között ő az első, aki bekerült a Creative Artists Agency (CAA) hollywoodi filmes ügynökséghez. Akiknél már olyan hírességek fordultak meg, mint George Clooney, Meryl Streep vagy Brad Pitt. PC amúgy azt nyilatkozta, hogy szeretne most a bw karrierjére összpontosítani, de remek lehetőségnek tartja ezt a csatlakozást, amit egyébként előtte sok bw színész visszautasított.

5) Prakash Jha a Naxalite (indiai kommunista) mozgalomról készít filmet. Aminek mint mondja: semmi köze nem lesz a Ko-hoz (telugu), hiába van tele a web ezzel, mert eredeti lesz, ő írja a forgatókönyvet, éppen most, Mumbaitól távol. Azt is elárulta, hogy a címe Chakravyuha, és a főszereplője pedig Abhishek Bachchan lesz. Akit már arra kért, hogy kutasson a témában, olvasson róla, addig is amíg el nem kezdődik a forgatás, úgy egy-két hónap múlva.

6) Egyre valószínűbb, hogy a 24 tévés sorozatból készül egy hindi filmes változat. A bollywoodhungama azt írja, hogy a jogokat hozzá már meg is szerezték, most pedig Abhinay Deo (Game, Delhi Belly) minden erejével azon van, hogy indiaiasítsa az eredetit. Kvázi úgy átalakítsa, hogy az bwérzékeny legyen. A projekttel kapcsolatban még az a szóbeszéd járja, hogy Kiefert Anil Kapoor játszaná majd.

7) Akon visszatérhet Indiába. Annak zenei életébe. A Chammak Challo sikere után ugyanis a rapper újra képbe került (most) egy tamil film kapcsán, amit Murugadoss rendez (cím:Thuppakki, premier nyáron) és majd remaket is kaphat Shah Rukh Khan főszereplésével. Az énekessel közben már folynak is a tárgyalások a háttérben, nem kacsa. A hírportálok szerint az egyedüli problémát a dátum jelentheti, pedig a zeneszerzők és készítők is egy igazi Akon dal vetettek papírra. Csak neki. A kérdés csak az, hogy lesz e tehát új, s tamil Chammak Challo 2012-ben?