Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy mondják huszonnégy indiaiul?

Anil Kapoor nagy álma vált valóra azzal, hogy elhozta ezt a híres sorozatot Indiába. Jól megindiaiasítva. Jack Bauer namaste. Igazából hajrá neki, úgy is, hogy nem nagyon követtem az eredetit se, és még így se, ilyen formában se hozott lázba. De annyi lejön ebből az egy percből, hello egy teaser, hogy Anil azért másnak is oda adhatta volna a stafétabotot, akire inkább ráillik ez a szerep, mert rá nem illik. És értem, az odáig megvan, hogy ő vette meg a jogokat, de ettől még kevéske lesz ez tőle. Aki azonban nem így gondolja, az nyugodtan szórhatja, hashtag meg minden, hogy 'R.I.P. 24 and Kiefer Sutherland'.  

0 Tovább

És most egy nagy mosolyt: a Race 2 cast

Aki erről a képről hiányzik, na az a filmből is. Itt ugyanis mindenki megvan, aki számít. Fel nem sorolom őket, de a címkék segítenek, hogy kik pontosan.  

0 Tovább

Tezz teaser

A film, amit már fél éve majdnem bemutattak. Aztán mégse. Most áprilisban viszont biztosan ott lesz a mozikban Ajay Devgan heist filmje. Te meg Anil Kapoor vigyázz magadra, oh magadra, ott van mögötted!

0 Tovább

Shootout at Wadala először

A 2007-es Shootout at Lokhandwala folytatást Sanjay Gupta rendezi. A bemutató még odébb van, az év végére várható csak, de már most egy sajtótájékoztató keretében láthatunk belőle egy rövidke előzetest. A valós eseményeket feldolgozó gengsztermozi második felvonásában (Vivek Oberoi és Amitabh Bachchan kiválása után) olyan színészekkel találkozhatunk, mint Anil Kapoor, John Abraham, Sonu Sood, Tusshar Kapoor, Kangna Ranaut vagy éppen az Udaanban az apa szerepében felejthetetlen alakítást nyújtó Ronit Roy. Mindenképpen izgalmasnak néz ki, decemberig meg bőven van idő bepótolni az első részt.

0 Tovább

Tezz új poszter

Ajay Devgan vs Anil Kapoor. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek