Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doing the Cannes thing

Na vajon ki ment el Cannes-ba? Uday Chopra. De van is jelenése, hiszen egy bemutatandó filmhez adta a YRF nevet, és nem csak azt nyilván. 

0 Tovább

Fantasztikus 4es

Cannesban mutatták be a Bombay Talkiest, ahol természetesen a készítők is megjelentek. Maguk a rendezők, szám szerint négyen -szkeccsfilmről lévén szó, Zoya Akhtar, Karan Johar, Anurag Kashyap, és Dibakar Banerjee. A kép pedig olyan mintha itt készült volna, azok a felhők, az ablakon kinézek ugyanilyenek.

 

0 Tovább

A király és a herceg

Ők ketten, egymás mellett, ahogy megnyitották a Cannes-i filmfesztivált még pár nappal ezelőtt. Leo olyan amilyen, de Big B-t alias Amitabh Bachchant különösen nagyon jó volt ott látni és hallgatni. Az persze kár, hogy erre csak ritkán kerül sor (most is a szülinap miatt) a feszteken, de ennek is lehet örülni, meg kell is, hogy van bw jelenlét így vagy éppen filmeken keresztül. 

0 Tovább

Kisugárzás

Jaj, csomó kép van ám még róla, hogy mikor melyik nap milyen ruhát, ruhakölteményt, szárit viselt éppen az újdonsült számunkra legkedvesebb egyik cannes-i zsűritag, az indiai, azon belül is bw-i színésznő Vidya Balan, de ahhoz külön blog kéne már. A lényeg, hogy mindegyikben gyönyörű volt, higgyétek el, itt egy példa is erre, ahol éppen Christoph Waltz oldalán szpottolták. 

0 Tovább

Meanwhile in Cannes

Vidya Balan már megérkezett. Azért is, mert a 9 tagú zsűri egyike lesz ott, ahogy arról már beszámoltunk. Hát, nagyon elegáns, glam, minden nő megirigyelhetné.   

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek