Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karisma látogatóban a Heroine forgatásán

Mert elugrott megnézni a testvért (Kareena Kapoor) hogysmint, meg talán Bhandarkarnal próbált még valami szerephez jutni a jövőre nézve. Hátha.    

0 Tovább

Umeed - remix

Himesh R. régivágású oldszkúl Dangerous Ishq filmzenéi közül, azok között ennél találni jobbat is, ez fakt, de hát ezek mellett az új szkénák mellett még se mehettünk el csak úgy, zene ide vagy oda. Egy kitkatot megér. Legközelebb pedig már úgyis a filmben látjuk-halljuk vissza. Mert ha nem mondtam volna - a B kat. filing ellenére is - Karisma Kapoor visszatérése és a reinkarnációis dupladolgok miatt így ahogy van nézném. Nyilván nem azonnal, de valamikor, ha erre tartja kedvem.  

0 Tovább

Ishq Mein Ruswaa

Ezt a zenét már csak azért is szívesen veszem elő, mert emlékeztett picit a 90-es évekre. És látom nem csak én gondolom így, hanem mások is. Anweshaa tényleg gyönyörűen énekel benne. Szép az egész. Már ami a dalt illeti, mert a látottakról csak kevesebb jót lehetne, tudnék picsogni. Hagyjuk is azt. Maradjunk a fülorgazmusnál.      

0 Tovább

Dangerous Ishq trailer

Karisma Kapoor (alias Lolo) visszatérésének lehetünk szemtanúi ebben a Vikram Bhatt filmben, amit május hónap 11. napján mutatnak be. A sztori alapja annyi lenne, hogy Karisma egy Sanjana nevű modellt fog alakítani, akinek a férje rejtélyes körülmények között eltűnik. És ő meg utána megy megkeresni. Mindezt egy reinkarnációs (jaj de régen volt már, pedig ez bw sajátosság) drámában, thrillerben megmutatva. Érdekes. Hiszen a legutóbbi ilyesféle alapkoncepcióból az OSO-t lehetett imádni, ez azért attól más lesz, de aki az egész ilyen újjászületésben hisz, vagy nem, annak a DI tökéletes választás lesz, ezt garantálom. Vagyis nem én, hanem az előzetes. Ami ilyen. A castban egyébként Lolon kívül Jimmy Shergill, Divya Dutta, Sameer Kochar, Gracy Singh és Ruslaan Mumtaz is megtalálható. Ja és 3D-ben is nézhető lesz, de minek.   

0 Tovább

Dangerous Ishq poszter

Karisma Kapoor nagy visszatérése lesz 3d-ben ez a Vikram Bhatt film. Még a poszter is róla szól. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek