Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Chinta Ta Ta Chita Chita

Prabhu Deva nem csak azt tudja mi kell az indiai népnek, hanem nekem is. A minap megtekintett  - blockbuster, perfekt remake, és 'az új Dabangg' - Rowdy Rathorera pl. lehetne is soksoksok rossz szót szólni e vagy az miatt éppen, de képtelenség. Annyira szerethető az egész. Annyira desi. Hiányzott is már, ő, a műfaj, amit és ahogy csinálja. Remélem hamarosan visszatér majd bwba.

Innen és tőle is való az egyik legemlékezetesebb RR dalbetét, amivel zárnánk engedelmetekkel most ezt a hetet. Igen, pontosan vele. Elő is a kezekkel de rögtön. Felkészül, vigyázz..tátátátá

0 Tovább

Rowdy Rathore poszter megvolt?

Nem az, hanem az eredeti. Hogy hwhat? Erre mondaná Samuel L. Jaskson azt, hogy enough is enough. És végülis igaza van, de ez bw.  

0 Tovább

Akshay Kumar megköszönheti ezt Prabhu Devanak

Érezni lehetett, benne volt a levegőben, a pakliban blabla az, hogy a Rowdy Rathore minden gond nélkül túllépi a magic 100 coret, a kérdés csak az időn volt, hogy ezt milyen lassan-gyorsan kaparja össze. A boxofficeindia legutóbbi statja szerint ehhez neki 11! darab napra volt szüksége. Ami eléggé not bad. Különösen úgy, hogy ezzel az eredménnyel, mutatóval, gyorsasággal minden idők negyedik legjobbja lett - nem kis filmeket megelőzve. Prabhu Deva tehát megcsinálta, fákje.

Azonban van egy olyan sanda érzésem, hogy lesz ez még így se, elsősorban helyezés-ügyileg. Ugyanis jön itt a Salman Khan féle Ek Tha Tiger (esélyes akár arra is, hogy kevesebb mint 9 nap alatt legyen 100-on), aztán az Aamir Khan féle Talaash, amit a leginkább és legtöbben várnak Indiában. Valamint nem szabad kihagyni a Chopra filmet Srk-val (bár ez kérdőjeles), és hát a Dabangg folytatását, aminek az első része már itt is szerepel a listában.

De hát egyelőre a Rowdy Rathore ott van ahol, szép siker. Rajta kívül idén csak az Agneepathnak jött össze hasonló mutatvány. Annak is 11 nap kellett a 100-hoz, bár az Indiában nem számított blockbusternek. Azért is emelem ki, mert bizony Prabhu Deva filmje idén az első blockbuster Indiában, háleluja ez vagy mi. 

Position Movie Number of  days
1 Bodyguard 8 days
2 3 Idiots 9 days
3 Ra.One (Hindi version only) 10 days
4 Dabangg 10 days
5 Rowdy Rathore 11 days
6 Agneepath 11 days
7 Ready 12 days
8 Don 2 13 days
0 Tovább

The Making of Rowdy Rathore

Csak annak, akinek még nem volt elég belőle. Nekem nem, szóval érted. Meg különben is 20 perc mi az? Jöhet. És egyébként bemutatták már odaki a mozikba, jó sikeres is. Nem kicsit, nagyon. Prabhu Deva megint megcsinálta. Kegyetlen a pali, de a videót ha látod, magad is rájössz, hogy tényleg mester.      

0 Tovább

How to make it: Aa Re Pritam Pyaare

Ha valamire, akkor ennek a forgatására tutira elnéztem volna. Mert még videón keresztül is csak tátott szájjal bámulom végig, hét élőben, valóságban milyen priceless lehet már. Különösen Prabhu Deva meg a csapata miatt, akik mit össze nem koreografálnak ebbe a pár percbe. Az item lányok, helyébe azt hiszem féltávnál kútba dobtam volna a tánccipőmet. De ők kitartóbbak voltak, mint a Duracell nyuszi és próbáltak, készültek, megtanulták, elrontották, újra megpróbálták végül meg megcsinálták. Pont azt és úgy, amit kértek tőlük. Elképesztő. Most nem, nem ez mondatja velem, de az év egyik legjobb item numbere lesz ez. Tessék rá komolyan odafigyelni majd. ÁÁÁÁÁ RÉ.  

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek