Vroooommmmm. A Vidhu Vinod film, amit a Ferrari támogat. Sharman Joshival a főszerepben. A Ferrari Ki Sawaari egy szép filgúd mesét ígér apáról-fiáról, akiknek ott van, vagy nincs, az a vörös csodajárgány. Szeretnének is meglógni vele, de még csak az asztalra kiterítve poszteren látták, az pedig nekik nem elég. Elő a pénzzel és még többel.

Nos. Egyelőre ez így tetszik. Lehet, hogy sokat nem lehet már hozzá, belegondolni, tehát a sztori ennyi lesz ami, de ha így is marad, én is maradok. Mert ott van benne az az édes, friss, nem megszokott mese, amitől igazán érdekessé, izgalmassá válik a FKS a számomra. Teszem azt, pl szerelemről itt nincs szó. Legfeljebb a négykerekű felé.

Konklúzió ha van, akkor az az mindeképpen, hogy Vidhu Vinodék ott folytatják, ahol a 3 idiots után abbahagyták. Különleges lesz ez is. Ami nem jelenti azt, hogy mindjárt jó, de mondom végre valami más, mint amit az új vagy régi kori bw képvisel a mozikban. Elég csak az éves filmes naptárra nézni, és már látható kilóg a sorból.  

Érdekesség meg annyi, hogy a hírek szerint azért a készítők is paráztak attól, hogy nincs húzónév a moziban. Korábban Srk-t szerették volna leadnek, ehhez képest SJ nem kicsi visszalépés lett végül. A kasszáknál ez biztosan érezteti majd a hatását. Ők is így gondolták, ezért gyorsan megszerezték az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvendő Vidya Balant, mégpedig item girlnek. Hogy legalább itt legyen sztár, ha már a castba nincs.