El ne olvadjanak azok a női szívek hirtelen. Van több is, ahonnan ez az egy jött. Egyébként meg az is érdekes, ami a cikkben olvasható. Egyet gyors kiemelek előre mielőtt elfelejtem, meg ami még engem is egészen meglepett. De végülis akkor ez valahol megmagyarázza azt, hogy miért nem jelölik soha, miért nincs ott, nem látható a különböző awardsok környékén. 

"I can’t remember the last hindi film I watched, I still have to watch my own films. I’m probably the only actor who doesn’t watch hindi films." - ami annyit tesz, hogy lilagőze nincs arról mikor nézett utoljára bw filmet, (bár a sajátjainak azért nekiül) és talán ő az egyetlen aktor bwban, aki nem is néz hindi nyelvű filmeket.


Ezen kívül beszél még arról, hogy milyen szörnyű táncosnak tartja magát, és tényleg az emberek először nem is értették mit keres a vásznon egyáltalán. De 2003 óta eltelt pár év és azóta elkezdték szeretni, megkedvelni mindazt, amit csinál. Lassan, idővel, és hát még mindig ott van bwban. Annak ellenére, hogy nem szeretni a nagy média felhajtást, a zajos kritikákat,
 és nem is tartja versenynek az egész filmezést. Inkább hagyja, hogy mások versenyezzenek egymással, ha annyira akarnak. Ő inkább saját magával meg az éppen legutóbb sikeres filmjeivel teszi ugyanezt.