Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anushkaval vele

A februári Filmfare címlaplánya lesz. És valahogy így fog majd kinézni. Lapoznám, természetesen.

0 Tovább

Zsáklin

Az indiai L'Officiel októberi címlaplány választása az eddig csak bw folytatásokban szereplő (Murder kettő, Race kettő, Housefull kettő) Jacqueline Fernandezre esett. Akit színésznő szakmázása mellett, modellként is számon tartanak, valamint már item girlként is letette a névjegyét a Phrabhu Deva féle Ramaiya Vastavaiyaban, amit Jadoo Ki Jhappi néven találhattok meg. Legutóbb pedig éppen Shahrukh világkörüli bw-ot meg magát népszerűsítő turnéján vendégeskedett, ami megint csak nem kis érdem tud ám lenni. A hab tortán pedig, hogy gyönyörű, és évről-évre feljebb kúszik-csúszik a legszebb indiai nők listáján. Nem hiába. Lapoznám is. Mármint az újságot, vele együtt. Ezért. Ezekért (pár képért). Miatta. Tátva maradt a szemem.

0 Tovább

Most akkor nézni vagy hallgatni jobb?

És azt meg ki mondta, hogy csak a bw színésznők lehetnek a szépek? Ne is figyeljetek oda, nem tudja mit beszél. Mert nem látott még Shreya Ghoshalt. Ő is a gyönyörű ellenpélda, ami után és láttán határozottan kijelenthető, hogy a a playback-énekesnők is simán rabolnak el és törnek össze férfi szíveket, minden jelentősebb harc, küzdelem nélkül. Elég csak ránézni. Küldöm is a szívecskéket, sokat, szívszívszívszívszív.

0 Tovább

Elle: So.So..So...Sonam

Az indiai Elle magazin októberi címlaplányául azt a Sonam Kapoort választotta, aki éppen most nem tett vagy fog tenni olyat bw szinten, amiért ezt annyira kiérdemelte volna. De hát mi mégis elnézzük, mert neki azért mindig bérelt helye van egy ilyen fotózásnál. Helye lehet. Mert elképzelem, ahogy valaki: az  A terv visszamondja, és máris beindul a B terv, azaz hívjuk Sonamot, majd ő kiment minket a slamasztikából, és tényleg. Ő az, akit bármikor bárhol bármilyen magazinban vele együtt, az élen, szívesen átlapozunk. És még az se különösebben zavar minket, hogy annyira értünk a divathoz, mint Balázs a kondenzcsíkokhoz. De ez benne a szép, meg hogy szép. Sőt a helyszín is a különleges, mert Törökországban kapták lencsevégre. Egyedül már csak az nem világos, miért kell ebben a howtomakeit-ben 693251-szer le meg kiírni ugyanazt, mint a hülye gyerekeknek. Még szerencse, hogy a látvány kárpotól ezért a furcsaságáért.  

  

0 Tovább

FHM & SJD

Mielőtt még megvádolnátok azzal, hogy nálunk csak Deepika, Anushka meg Shraddha megy és folyik állandóan a kontentcsőből, hát tessék itt van most Sarah Jane Dias is, meg az ő képei a legújabb indiai FHM magazinból. Nájsz. És bár ez nem az összes, csak pár darab összemaszalázva (+címlap) a sok közül, de hamarosan már látható meg lapozható lesz az októberi számmal együtt (tumblin követni érdemes addig), ahol biztosan megejt néhány szót magáról is, már ha ez valakit érdekel túlzottan a képek mellett. Egyébként meg a bw színésznői pályafutásáról jelenleg sokat aligha tud beszélni, és talán ezért is született, születhetett meg ez a fotósorozat. Persze nem vagyunk gecik, és semmi rossznak az elrontója. Szóval sok sikert neki bwban. Ennél jobbat és szebbet meg nem is kívánhatnék. Ha most nem lenne Zanjeer dévédé előttem, akkor ezzel néznék farkasszemet végtelenítve, mint ha nem lenne holnap.       

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek